Tehnički kutak > Tuning skutera

imam pitanje u vezi malossi sport 70cc kit

<< < (2/12) > >>

FranjoST:

--- Citat: dell - 07 Svibanj, 2020, 23:07:43 ---Ne pase ti mhr racing na postojeci setup, treba ti jaci spuh od yasuni r i karburator minimalno 21.

Uzmi to sto si vec narucio s time da su ti malossi delta, malossi polutka i malossi zvono nepotrebni.

--- Kraj citata ---

a dali bi mhr replica pasala na ovaj setup? mislim nije mi zao dati malo vise za kit ako i dobivam nesto sa time

dario007:
Mhr replica je jedan od najboljih i najdugotrajnih kiteva,tako da ti svakako predlazem njega prije malossi sporta.
Sa yasuni R i 19/21 karbom to ide jako lijepo...

FranjoST:

--- Citat: dario007 - 07 Svibanj, 2020, 23:18:52 ---Mhr replica je jedan od najboljih i najdugotrajnih kiteva,tako da ti svakako predlazem njega prije malossi sporta.
Sa yasuni R i 19/21 karbom to ide jako lijepo...

--- Kraj citata ---

sad sam u problemu, sutra mi stize paket sa sportom vec, znaci da ga pitam da mi zamjeni za repliku i da jos uzmem 21 karb? neki ordeđeni karb ili?

dario007:
Jbg stari,ti si narucio pa pitas jel to okej.

Trebao si pitati,da se slozi setup,pa bi si onda narucio.
Usput si trebao procitati okoju temu,pa bi vec znao otprilike sto se sparuje sa cim.

FranjoST:

--- Citat: dario007 - 07 Svibanj, 2020, 23:45:53 ---Jbg stari,ti si narucio pa pitas jel to okej.

Trebao si pitati,da se slozi setup,pa bi si onda narucio.
Usput si trebao procitati okoju temu,pa bi vec znao otprilike sto se sparuje sa cim.

--- Kraj citata ---

poslao sam ti poruku u inbox

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju