Jucer se vozikam 20kmh uz Velesajam prema burger baru, lik ispred mene se vozi 15kmh. Krenem ga propisno obilaziti s ljeve strane i kad sam mu bio na pola auta lik samo smota na ljevo i "zatvori" me. Zakocio taman da ne preletim i malo izbjego, on zakocio cim me vidio tj desetinku prije udara. Udarim ga desnom plastikom u branik. Skuter pao na desni bok a ja sudeci po bolovima na desno guz, desno rame i desni dio kacige. Ne boli jako i danas vec popusta.
Njemu auto od mame. Ima kasko. Zvao je policiju na savjet mame. Dosli za pol sata. Napuhali oba 0.0. Njemu odma ispisali i naplatili kaznu. Meni dali podatke njegovog osiguranja i rekli da za par dana odem po zapisnik i onda kod procjenitelja.
Plastika podnice, prednja plastika, maska, vjerojatno kopce fara, plastika ispod volana di je pretinac, retrovizor, desna bocna plasrika, poguljen Puig vizir, plasticni pokrovi auspuha, podrapana Termoscud dekica, poguljena kaciga i vizir i ne radi mehanizam spustanja zatamnjenog vizira, malo poguljena plasticna zastota na rukavici i malo oguljena jakna.
Na ozljede mi se neda nista ganjati jer mi se neda po bolnicama sad u ovoj situaciji hodati, ali mi je plan traziti sve nabrojano osim mozda rukavica i jakne novo. Javim kad rjesim kak sam prosao;-)
Ak neko zna iz prve ruke kak stoje s refundiranjem opreme (vizir, kaciga, jakna, rukavice, dekica)