Općenito > Propisi
Mjera za proklizavanje kotača :) aka škripanje
dhorvat:
--- Citat: 180fxr - 28 Listopad, 2008, 23:42:21 ---
--- Citat: dhorvat2 - 28 Listopad, 2008, 15:16:40 ---Kolka bi bila kazna da prdnem kad me policajac zatraži prometnu i vozačku? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
E slomio sam se na ovo...
--- Kraj citata ---
:toothy3:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 28 Listopad, 2008, 21:16:15 ---isuste j#bo dragi koja budalastina pa to je nevjerojatno.. a koja je to dopustena granica broja okretaja? LOOOOOOOL
--- Kraj citata ---
Pa napisali su tak da te mogu kaznit za bilo kaj jer se zakon na taj način može na više načina protumačit!
Gledaj razliku: Voziš Golfa dvojku dizla i stisneš ga na 4 hiljade i voziš Hondu Integru Type R na 4 hiljade! Kaznit će te naravno u golfu jer točiš ložu :toothy9: :toothy9:
X-Thug:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 28 Listopad, 2008, 21:16:15 ---
--- Citat: Aco - 26 Listopad, 2008, 02:11:12 ---
--- Citat: Area51 - 26 Listopad, 2008, 01:42:04 ---Eo maloprije idem iz grada i dam malo više gasa na izlazu iz raskršća i fala bogu točkovi provrte, Jbg teška noga na gasu a i rosa taman pala. Idem 100m dalje i zaustavi me murjak i bla bla bla, alkotest, ..., i kaže men murjak postoji mjera za škripanje. Sada mene zanima koliko para bi me to izašlo ili ako bi me netko mogao uputiti na taj zakon da vidim o čemu se radi. Ipak nije isto "spontano" proklizavanje i divljanje :toothy9:
--- Kraj citata ---
Članak 52.
(3) Vozač ne smije ni naglo povećavati brzinu, odnosno kretati iz mjesta, osim u slučaju opasnosti, postižući pritom gornju granicu dopuštenog broja okretaja motora ili na takav način da dolazi do proklizavanja kotača ili upravljati mopedom ili motociklom na jednom kotaču ili motornim triciklom, četverociklom ili lakim četverociklom na dva kotača.
(4) Novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač ako postupi suprotno odredbama ovoga članka.
--- Kraj citata ---
isuste j#bo dragi koja budalastina pa to je nevjerojatno.. a koja je to dopustena granica broja okretaja? LOOOOOOOL
--- Kraj citata ---
a sta ako ja iman celave gume na autu,plus ulje i vlaga na cesti i uzbrdica
sta meni on moze ako meni pobigne malo,a i bolje i to nego da otklizen u ovoga iza
djsmola:
Mozes dobit kaznu jer imas celave gume :toothy9: :toothy9: :toothy9:
X-Thug:
ako nisan kupia gume necu ni kaznu platit tako da bmk
djsmola:
Ja jos nisamm platio ni jednu, i neplaniram.Ko da se i policija pridrzava svih propisa,mos mislit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju