Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: pure jet tuning  (Posjeta: 9549 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline S.F. sf2

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: sf2 lc
  • MojSetup: ne
Odg: pure jet tuning
« Odgovori #40 : 27 Listopad, 2008, 19:33:38 »
Drago mi da vidim da znas sta hoces ,...sada bi neki rekli radi pa ces vidjeti na greskama se uci.. ,cuj kreni istrazivati i uciti ceka te puno posla proci kako radi 2t masina i npr ubrizgavanje kod auta pa ce ti puno toga biti jasno i imat ces dobru podlogu da nesta ovdje nas posavjetujes i informairas o svom iskustvu i napretku. Na posljetku to je ono sto se cijeni i trazi razvijanje i nova znanja. Sretno  :icon_thumright:
Slazem se! Prvo nauči osnove pa onda dijeli pamet,kažem ti ovo dobronamjerno jer će te netko poslat u 3pm da kazes da je vxr 4t krama i da tabletice i tifon pumpe stvaraju rakete od skutera  ::) a ak ti je tolko žal za dat kunu više za bengu,ulje i regu onda kupi bicikl i nemas beda,mjenjas samo gumu svakih 10 godina  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #41 : 27 Listopad, 2008, 19:37:31 »
sa kitom trosi 2.5l naravno ako imas produzeni prijenos jer onaj koji imalo kuzi ditech nece ga ostavit sa serijala prijenosom... jer to je pljuga... cisti promasaj i klanje masine

ovo gore kaj je pisalo da je sf naprao ditech i pure yet.  cisto informativno moj tech koji je do malo prije bio totalno razjeban je isao 98 kmh na ravnici... sad ide 103 na ravnici a nizbrdo dodje do 108-110 ima samo rr i ustelan prijenos... ubrazva bolje od svbih karbova sa spuhom a trosi manje... i nema nist puno drkano po njemu.. par sitnica... znam da sat laze... ali ja ostavljam runnera 2000g. sa 11000 km koji ide 105 tak da ak ide realno 80 ja sretan...
vxr je jedna od opcija da kupim ali opet je to 4t krama kojoj treba mjenjat ulje i filtere i da trosi ko tech opet je skuplja rega... tak da mi veci gust imat malu tablicu i đirat se brze od vx-a

i dobar py didreck napere 80% serijskih karbova i treba samo tocit na tifonu i koji put ubacit tableticu...

Vidim kolko si zavolio DiTecha... Sad znaš kak je meni sa Aeroxom!  :icon_thumright:

I k tome ti se da zaj#bavat se s time... Svaka čast!

@Malaguti F12 ni dan danas nemre prežalit kaj je prodal SR DiTech Spiderman-a. Taj ditech sa RR-om i multivarom je išel fakat bolje od bilo koje serijale koju sam ja vozil al da ima isti setup! Ima tu caka oko tog ajnšprica... Nekome možda nije bil dobro uštelan pa je zato rikavalo sve! Plus toga loše gorivo...

Ja se jedino mogu pohvalit kak moj malo troši... 3,5 litre na 100 po zagorje tour-u (cura i ja skupa na motoru) i Dottore koji je vjerojatno za zericu manje od mene potrošil!  :icon_thumright:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline ive_91

• maxi forumaš
  • Mjesto: mjesto Luka
  • Moj Skuter: je dobar forum i por
  • Moja Kaciga: takachi tk170n
  • MojSetup: malo je 70
  • MojSpuh: zxulja
« Odgovori #42 : 27 Listopad, 2008, 19:47:02 »
upravo ti o tome pricam... meni je tech na pocetku isao nikako.. fkt. nikako... do 80 se vukao ko krepana svinja... i tad mi je to bilo ok.. trosi ko upaljac do stanice i to je ok.. al me jebal frend sa py uvijek me napere... i tak usput mi je i spuh puknul.. i krenulo je sa rezom... ustelo to na spola... i srezao sve skutere u mjestu... sad sam kupio drugu masinu za sitne pare i sad ide jos bolje i trosi jos manje... a ima i caka sa filterom zraka...

i jos jedna stvar... niti jedan jebeni tech nije isti po elektronici niti po bilo cem... 3 techa otvarao tri su razlicita.. jedan je trosio mutavih 2l. i svijecka mu trajala pun k. evo moja je stalno na 9000 rpm valjda i vec 3k km radi ko i prvog dana nisam ju ni skidal dole...

sad ga se hocu rijesit iz razoga toga da ovak dok vozi ga nikad necu krenut sređivat... frend je pao sa ditecha spiderman replica... i starci mu ga nedaju slozit i valjda ce ga prodavat... i sad sam ja skoro pa i siguran kupac.. samo da se svog rijesim jer nemam kamo sa dva skuta 2 tomosa...

i tek tolko za ostale... ditech moze u midrace kategoriju.... i to uz ne tako velke probleme.. samo treba imat mastu i nekaj malo volje i znanja
🙈

Offline matrix000

• forumski pješak
  • *
  • MojSpuh: LEOVINCE
« Odgovori #43 : 31 Listopad, 2008, 16:20:51 »
da stavim kit ili ne?

i trebali nova radillica ima 19 000 km ?

koliko prijenosi pomognu?

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #44 : 31 Listopad, 2008, 16:31:09 »
tu ti ništa netreba dirat, serijski PJ dobro ide.
Ja kad bi slagao DiTech od nule, kad bi imao skašetanu mašinu i 1000€ rezerve.

Alfaerre radilica
ležajevi i semerinzi
malossi 70 portirani + klip 1 karika, elektronika + injektor veće kubikaže + polini ventil
laser x-pro
malossi multivar, delta,kevlar, duži prijenos
prerađeni usis, prerađeni airbox,red sponge
power commander (500€)

i vjerovatno bi mi falilo još para

i nakon ovog me nebi uhvatio nijedan jači base sa karbom i kako god uštelan. ko se kuži nek tunira ko ne nek vozi serijalu.

i još nešto, ko se ne kuži nek šuti, ive_91 je za mene tu jedan jedini od svih ovdje koji je počeo ozbiljnije oko ditecha radit, a vi ostali od ditecha ni D niste vidjeli, ko ni ja diznu od karburatora prema tome STOP DEZINFORMIRANJU FORUMA!!  :)
« Zadnja izmjena: 31 Listopad, 2008, 16:40:21 Iwo SR Tuono »
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline matrix000

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #45 : 31 Listopad, 2008, 16:45:51 »
tu ti ništa netreba dirat, serijski PJ dobro ide.
Ja kad bi slagao DiTech od nule, kad bi imao skašetanu mašinu i 1000€ rezerve.

Alfaerre radilica
ležajevi i semerinzi
malossi 70 portirani + klip 1 karika, elektronika + injektor veće kubikaže + polini ventil
laser x-pro
malossi multivar, delta,kevlar, duži prijenos
prerađeni usis, prerađeni airbox,red sponge
power commander (500€)

i vjerovatno bi mi falilo još para

i nakon ovog me nebi uhvatio nijedan jači base sa karbom i kako god uštelan. ko se kuži nek tunira ko ne nek vozi serijalu.

i još nešto, ko se ne kuži nek šuti, ive_91 je za mene tu jedan jedini od svih ovdje koji je počeo ozbiljnije oko ditecha radit, a vi ostali od ditecha ni D niste vidjeli, ko ni ja diznu od karburatora prema tome STOP DEZINFORMIRANJU FORUMA!!  :)

meni tunira jedan od boljih mehanicara koji je sebi sam sredjivao injektor

ovako odlucio sam stavit kit(polovan) ako danas dobijem na kladionici

samo mi recite dal trebam mijenjat radilicu posto ima 19 000 km

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
« Odgovori #46 : 31 Listopad, 2008, 16:59:32 »
NE!
eto dobio si odgovor, netrebaš mijenjat radilicu, stavi novi igličasti i vozi,purejet se vrti na 9800 o/min max i to radilica može podnijet i na serijali i na kitu.

Offline matrix000

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #47 : 31 Listopad, 2008, 17:04:47 »
NE!
eto dobio si odgovor, netrebaš mijenjat radilicu, stavi novi igličasti i vozi,purejet se vrti na 9800 o/min max i to radilica može podnijet i na serijali i na kitu.

u redu gospodine  ;D

Offline ryder on the storm

• forumski skuteraš
  • badtothebone
    • click here
  • Mjesto: pula
  • Moj Skuter: Gilera Runner 70sp, Audi A6
« Odgovori #48 : 31 Listopad, 2008, 17:41:27 »
NE!

u redu gospodine  ;D
si dobio na kladionici? ???
kit:Malossi mhr replica
auspuh:Malossi mhr replica
vario:malossi multivar
red sponge,... radilica i dell 21 comming soon

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
« Odgovori #49 : 31 Listopad, 2008, 17:55:06 »
još nisu svi parovi odigrani  ;D ;D

Offline ive_91

• maxi forumaš
« Odgovori #50 : 31 Listopad, 2008, 18:09:09 »
nije da te obeshrabrujem ili ismijavam ali ja sam proslo ljeto skockao dobar kit i popratne stvari.. pa si misli bolje svaki dan 20 kn na stranu i ne jest....
ja sam tako i palilo je svaki put...
evo neke prednosti...
manje kakas
pijes vise vode
laksi si pa skuter ide bolje
mozes nosit manje brojeve odjece pa zna biti i jeftinije
i izgledas onak blijedo pa se u skoli mozes furat da si bolestan i da moras doma

naravno da se doma nazderes ko svinja  :icon_biggrin:

i skupit ces za kit... a ovo klada... moze te strefit a moze te strefit i herc kad skuzis kolko si spusio... ja sam bio sretan kad sam dobio 1000 kn al kad sam skuzio da sam 2000 kn spusio... doslo mi je da zapalim tih 1000 kn.

jedna stara: nisam tolko bogat da se idem kladit
🙈

Offline matrix000

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #51 : 02 Studeni, 2008, 18:09:41 »
uzeo sam kit al me zanima vase misljenje  o polovnim kitovima ? dali bi vi uzeli ?

Offline veka84sb

• maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #52 : 02 Studeni, 2008, 19:20:31 »
Sve ti ovisi u kakvom je stanju kit.

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
« Odgovori #53 : 02 Studeni, 2008, 22:03:40 »
polovan kit ali jedino ako znaš kod koga je vožen i stavrnu kilometražu, ako je od nekog drkadžije naravno da neš uzet

Offline ive_91

• maxi forumaš
« Odgovori #54 : 02 Studeni, 2008, 23:21:22 »
ja imam u vidu mallosi sport70 sa ecu i svim od neznanca...  :toothy3: al stvar je sljedeca ecu si ostavljam i skupljam lovu za polini sport70 nov.. e kad njega kupim onda cu si sredit cilidnar i kupit neki dobar spuh... yasuni ili nekaj za minareli pase i na morini samo treba sredit prirubnicu.. i onda udri brigu na veselje... to ce na policu dok ne nadjem nekog techa za sicu i skupim lovu za mallosi radilicu...
ukratko kroz godinu mozda i dvije  :icon_biggrin: cu skupit sve kaj ima za ditecha na trzistu i onda kupit ditecha i to stavit gore... jer budimo realni... posao, kuća, auto, bas da cu imat vremena i para za neki jaci motor ocu k**ra*... a ditech ce bit tu za vikend voznjice...

iwo: koliko ti dize potrosnju polini ventil..? htio bi ko svaki drugi saban nabii gljivu...
🙈

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
« Odgovori #55 : 03 Studeni, 2008, 00:21:37 »
pola litre

a sad sa laser x-pro + ventil troši 4,5L, beat that  :toothy3: :toothy3:

preotvoren je xpro j#bo majku morat ću ga se riješit

Offline Po?etnik

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Županja
  • Moj Skuter: Runnera 50
« Odgovori #56 : 03 Studeni, 2008, 16:20:42 »
reci cu ti nesta, to sto si uzeo kit sj#bo si se i sta god da stavis na pure jeta on ce bit sranje najvece... ja sam isto imao purejeta sve moguce sto se moglo stavit ja sam stavio i opet nije iso ni 90... to ti je sranje, skini masinu uzmi karburatorsku i vidit ces sta je stroj pure jeta vise ni ne proizvode jer je los model

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
« Odgovori #57 : 03 Studeni, 2008, 22:11:47 »
a zašto nova sr-ka dolazi u europu sa piaggio purejet mašinom onda  :dontknow: :dontknow:

ja bi u ameriku, ovi uvoze didija morini  :toothy9:

Offline ive_91

• maxi forumaš
« Odgovori #58 : 03 Studeni, 2008, 22:22:14 »
a zašto nova sr-ka dolazi u europu sa piaggio purejet mašinom onda  :dontknow: :dontknow:

ja bi u ameriku, ovi uvoze didija morini  :toothy9:

didi morini rula... a frnede koji pljujes po py. nisam ljubitelj servisa ali frend na nrg 50 py. ima 26000 km uredno servisiran u servisu i ide 90 serijala
ide fino.. bolje od carba.. a to sto vi sabani tocite pola voda pola benga... a to benga ima pola super95 pola petrolej...
nije ni cudno kaj nejde.. niko ne odrzava i ne misli glavom kak bi kaj moglo bit...
doma sam na selu, brda i doline prasina i sume oko mene a ditech pici ko lud... bolje od svih carbova.. usisno tijelo ima centimetar prasine ali on ide i dalje... a nije fergazer..  :redface: tolko o tome da ditech ne valja...ko ne vjeruje saljem video voznje ditecha po sumi... i ne nije unistavanje nego je bilo bjezanej od murje pa poslije sam skuzio da ide po sumi bolje od tomosa pa sam odlucio snimat  :toothy9:
🙈

Offline S.F. sf2

• forumski biciklist
  • Moj Skuter: sf2 lc
  • MojSetup: ne
« Odgovori #59 : 03 Studeni, 2008, 22:42:50 »

didi morini rula... a frnede koji pljujes po py. nisam ljubitelj servisa ali frend na nrg 50 py. ima 26000 km uredno servisiran u servisu i ide 90 serijala
ide fino.. bolje od carba.. a to sto vi sabani tocite pola voda pola benga... a to benga ima pola super95 pola petrolej...
nije ni cudno kaj nejde.. niko ne odrzava i ne misli glavom kak bi kaj moglo bit...
doma sam na selu, brda i doline prasina i sume oko mene a ditech pici ko lud... bolje od svih carbova.. usisno tijelo ima centimetar prasine ali on ide i dalje... a nije fergazer..  :redface: tolko o tome da ditech ne valja...ko ne vjeruje saljem video voznje ditecha po sumi... i ne nije unistavanje nego je bilo bjezanej od murje pa poslije sam skuzio da ide po sumi bolje od tomosa pa sam odlucio snimat  :toothy9:
[/quote]   svako ce svog konja hvalit  ::) ::)