Tehnički kutak > Tuning skutera
pure jet tuning
Dirk23:
--- Citat: KicHo7 - 25 Listopad, 2008, 21:44:21 ---Od glive bjezi, moj savjet i savjet 90% ljudi koji imaju imalo iskustva! Ovih 10% se drogira
A polovan kit ja nikad nebi uzimao...nikad neznas...to mislim u dva smjera, mozda je bas dobar a mozda je i tesko goblje...al i dalje mi nisi odgovorio...koji je to kit? Ima 300 vrsta kiteva, pojasni malo...
--- Kraj citata ---
Zasto da bjezi od gljive? Jest da ti napuni jaja, od zujanja, ali ako te to ne iritira, ne vidim sta ti lose vidis u gljivi, barem objasni malo, da mozda i ja znam sta me ceka, makar do sada od ljudi koji je imaju dosta duze od mene, nema nikakvih prigovora
malaguti f12:
--- Citat: KicHo7 - 25 Listopad, 2008, 21:58:40 ---Ajd da ti opet kazem samo cu suziti izbor...MALOSSI IMA PUN K KITEVA!!! Otkud da sad ja znam koji je to kit? Mhr team2 mhr team mhr replica, malossi sport il neki 53-ći?!
A ako mislis stavljat kit, kakav god bio, stavi i radilicu koja može podnjet više okretaja...npr ot top performancea su na glasu kao jako dobre! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pitaj dhorvata kakve su topove radilice
dino gp1:
--- Citat: malaguti f12 - 25 Listopad, 2008, 22:18:29 ---
--- Citat: KicHo7 - 25 Listopad, 2008, 21:58:40 ---Ajd da ti opet kazem samo cu suziti izbor...MALOSSI IMA PUN K KITEVA!!! Otkud da sad ja znam koji je to kit? Mhr team2 mhr team mhr replica, malossi sport il neki 53-ći?!
A ako mislis stavljat kit, kakav god bio, stavi i radilicu koja može podnjet više okretaja...npr ot top performancea su na glasu kao jako dobre! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pitaj dhorvata kakve su topove radilice
--- Kraj citata ---
A sa tom tp radilicom neki imaju sreće a neki ne :dontknow:, ovisi na kakvu naletiš!
apriliatuner:
ja imam topovu radilicu na sr,na due+,par tisuća km i nije bilo nikakvih problema dosada
matrix000:
--- Citat: cvele60 - 25 Listopad, 2008, 22:06:28 ---Za taj skuter malossi ima samo jedan[base] kit zbog kog ne treba menjati radilicu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to mi je i mehanicar reko
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju