Tehnički kutak > Tuning skutera
pure jet tuning
dino gp1:
--- Citat: Dirk23 - 25 Listopad, 2008, 22:17:30 ---
--- Citat: KicHo7 - 25 Listopad, 2008, 21:44:21 ---Od glive bjezi, moj savjet i savjet 90% ljudi koji imaju imalo iskustva! Ovih 10% se drogira
A polovan kit ja nikad nebi uzimao...nikad neznas...to mislim u dva smjera, mozda je bas dobar a mozda je i tesko goblje...al i dalje mi nisi odgovorio...koji je to kit? Ima 300 vrsta kiteva, pojasni malo...
--- Kraj citata ---
Zasto da bjezi od gljive? Jest da ti napuni jaja, od zujanja, ali ako te to ne iritira, ne vidim sta ti lose vidis u gljivi, barem objasni malo, da mozda i ja znam sta me ceka, makar do sada od ljudi koji je imaju dosta duze od mene, nema nikakvih prigovora
--- Kraj citata ---
Valjda misli na prašinu i kišu...neznam kakva je ona "zatvorena" gljiva :1think:
matrix000:
a sta s polinijevim kitom sa pure jet? jel za njega treba radilica?
ChRiStIaN:
--- Citat: matrix000 - 25 Listopad, 2008, 22:32:01 ---a sta s polinijevim kitom sa pure jet? jel za njega treba radilica?
--- Kraj citata ---
Looool pazi ovo...post prije ovog napises potvrdu da je i tebi mehanicar rek oda iam samo jedan kit a sad napises kakav je polini u odnosu na malossi
A ja sad iso na scooter attack i nasao ni manje ni vise nego 15 kiteva na prvoj stranici!
Gljiva? A dobro...stavi si ju pa se dođi plakat onda...vidim da me niko ne jebe ni 1%
matrix000:
jel treba radilica za ovo
apriliatuner:
ja mislim da ne treba,možda ležajeve promjenit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju