Pozdrav
Nedavno sam usao u svijet skutera i za relativno male novce mi je uletio Piaggio NRG 50 sport series dd 2012 vodeno hladenje sa 1700km.Trenutno ima 3500km i kupio sam od prijatelja jedan komplet jer sam htio da ide malo brze.Znaci Malossi 2000 multivar,centralni feder bijeli i ljubicasti,aupsuh mhr replica i malossi suste kvacila(crne,bijele i zute).Sad naravno prema nekim uputama od prijatelja probao sam svakakve kombinacije ali nikako da budem zadovoljan.Dizna je 64 i maknut je limic sa karburatora,svjecica cigleno sive boje,prvi setup valjcici 6.3grama,bijeli centralni i bijele suste motor nema starta kasnije lijepo povuce dode do 85 okretaji pocnu padati sa 9tisuca na 8 i pol i dalje nema.Koliko sam shvatio na multivar trebaju tezi valjcic nego na serijski variomat?
Danas sam isao napraviti kontra zute suste kvacila,serijski centralni i valjcici 5 i pol grama posto mi je sa bijelim sustama kuplung otvarao na nekih 5 i pol i tek na 9 krenuo vuc stavio sam zute da kasnije otvori.Sada skuter krece bolje vrti se do 10tisuca ali sad ipak mislim da je to stvarno premala gramaza.Nov sam u ovome tako da bi mi neka pomoc dosla da me neko uputi sto mi je ciniti dalje.