Tehnički kutak > Garaža

Dragster, još jedan u nizu

<< < (60/62) > >>

Dragster 50:
Neki dan uspio natakariti mašinu. Čekao pomoć, ali uzalud, pa se odlučio opet sam, i uspio, bez hitne i injekcija za đale. Spojena struja, crijeva hlađenja, uljna, i prednje plastike. Nastavak sutra, bar se nadam.

zvonkec92:
Ljepo ljepo, ovo me uvjek zivciralo na mini da serijski remen stoji tako u polutkama zato sam presao na peža remen, javi dojmove sa linearno. Cek odakle ti ta linearna?

Dragster 50:
Novu linearnu sam kupio za bijelog, a onu sa bijelog mislio prebaciti ovdje, i kifla.
Polutke zapinju jer su oko 120-122, a  na bijelom ne zapinju🙄.... Za onu novu nemam onaj pimpek na koji ide centralni, pa sam ostavio kak' je bilo. Imam ih par, ali ne pašu dimenzije

Dragster 50:
Danas očišćen i montiran karburator. Sjelo i deklo, podnice i malo ulickan. Jučer se sjetio da nisam stegao glavčinu, a kompresor mi nije tu, zato nisam ni stavljao auspuh. Kod Dragstera to mora ići redom, glavčina, kliješta, felga, vilica, auspuh, iako se desni dio vilice može naknadno skidati i stavljati.
Ostalo je ulje u getribi, tekućina za hlađenje, novo gorivo, spojiti prednju kontra plastiku, akumulator i brijem da je to to. Nadam se da ću ga uspjeti složiti prije nego što odem u Zg na koncert malo tresti tintarom 😁🤘🏻 :headbang:

Dragster 50:
Upalio, i to je to, skoro....
Stegnuta glavčina, zamjena ulja u getribi, novi antifriz i gorivo. Stavio 3% dok iz uljne ne dođe. Nisam dobro stegao spoj auspuha na cilindru i sa granom, pa je malo prckao, al' to ostavljam za sutra.

unique girl names that start with e

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju