Tehnički kutak > Garaža

Dragster, još jedan u nizu

<< < (59/62) > >>

Dragster 50:
Danas Black Trophy mašina komplet rastavljena i očišćen svaki dio, skoro gotova, ostatak ću staviti kad ju vratim na plavog. Nisam puno slikao, od jutra se uhvatio posla da se što više napravi. Pred kraj već pala koncentracija, pa nema smisla forsirati. Nadam se ostatku dijelova početkom tjedna, da mogu i onu Malossi završiti.

host and upload image online

Dragster 50:
I tu je sad sve za ovu mašinu. Ova linearna ide na bijelog, a ona sa bijelog na ovog, jer ovdje nisam imao linearnu, Polini zvono, i ne znam koji ventilvar, da nebi sa zavrtanjem Polinijevog opet bio šou.

image post site

mic:
Imaj na umu da sa linearnom možeš koristiti puno mekšu centralnu oprugu. Možeš slobodno staviti Malossi bijelu čak i mekše od toga i onda se tek poigraj sa težinom rolica. Koristeći mekšu centralnu možeš koristiti i lakše rolice i to sve zajedno daje efekt veselijeg motorića, a i duže ti traje remenje i ostalo.

Dragster 50:

--- Citat: mic - 02 Svibanj, 2022, 23:09:07 ---Imaj na umu da sa linearnom možeš koristiti puno mekšu centralnu oprugu. Možeš slobodno staviti Malossi bijelu čak i mekše od toga i onda se tek poigraj sa težinom rolica. Koristeći mekšu centralnu možeš koristiti i lakše rolice i to sve zajedno daje efekt veselijeg motorića, a i duže ti traje remenje i ostalo.

--- Kraj citata ---

Hvala na savjetu. Iskreno, prvi put ovo čujem, pokušat ću. Hvala i na savjetima za TP Trophy variomat sa kojim sam bio nezadovoljan, pa kad se sve to složi, napišem rezultate.

Dragster 50:
Black Trophy gotov.
Prije TP Trophy variomata stavljene šajbice debljine 1,8mm. Kolega MIC upozorio na to, a kad sam pregledao uputstva ispalo da je tako. Vjerujem da zbog toga nisam ni bio zadovoljan sa njim.
Linearne nisu stale jer su promjera, mislim 122, samo je pitanje kako su bez grebanja do sad bile na bijelom i onoj Malossi mašini. Nije mi se dalo prepravljati deklo getribe, jer sam danas slobodan i hoću napraviti što više posla, to može čekati. Ostatak se vidi na slikama, a sad se bacam na Malossi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju