Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje na You Tube-u
Corector:
Trip19, - 911Km odvaljenih u full zimskoj opremi, bez ikakvih pothladjivanja, tamo pred kraj studenog 2017. Ponovno se vracam se na purejet masinu :)
Tu sam ostao bez goriva na Pagu, benziska se renovirala i ja produzio dalje, s kalkulacijom u glavi da masina trosi 2.6l, medjutim Elistarce je odneslo 3.0l sto je bilo potpuno neocekivano po mojim proracunima, tako da sam ostao u sred nicega. Jbg, frisko swapnuto cudo, 2 tjedna nakon swapa odmah na 3P. Spasio me Sukošanac s flasom benzina i hvala mu na tome!
Dalje smo nastavili do Zadra i Sukosana za taj dan.
- Drugi dan smo 3Pnuli magistralom do Šibenika, gdje smo se popeli na jedno brdo odakle puca lijep pogled, jer me je oduvijek zanimalo kako je tamo. Kroz unutrasnjost ispeglirali do Segeta Gornjeg i spustiki se u Trogir. Tu smo bili nego vrijeme kod kolege forumasa "TopPerformance 4" malo stelali Nrg Powera u razradi...
Nakon toga ponovno istim putem za Sibenik, te svratili u Vodice. Otisli do Sukosana gdje sam docekao treci dan. Povratak je bio po D1 cesti.
Corector:
Trip20, - glup trip, utukao 522Km, ali sam uzivao u neobicnim prizorima u Lici. Trebao sam doci do Sukosana gdje je bio Suhi s Pezom, i onda bi se vrnuli skupa za Zagreb. Medjutim, nisam uspio krenuti na vrijeme pa je Suhi vec krenuo za ZG, tako da smo se sudarili u Posedarju.
Nisam vidio mora, ali sam zato vidio u Lici, majkemi!
Slijedeci je Grcka, jaooo, napaceni komp ce me iskarati na najjace, stalno se rusi i bloka kad ima puno slika...
Corector:
Nemres Grcku odradit rusi se napaćeni komp.
Pa evo neki sazetak:
Corector:
Trip 21, GRČKA, 2h 23minute i 44 sekunde, 15GB :laughing9:
matija84m:
Ova odlicna tema je dobila malu pauzu. Nadam se da ima materijala i da sljedi nastavak :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju