Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje na You Tube-u

<< < (3/5) > >>

Corector:
Trip14, 648km, Sukošan po drugi put :) Skupilo nas se podosta...

Corector:
Trip15, juzni dio otoka Krka bi svakako trebalo ponoviti! Ova je vožnja bila vješto isplanirana.
Sukošanac je bio u Zagrebu, i odlučili smo ga ispratiti na 3Perski način, vozili smo se svi skupa do Stinice, kada je on nastavio magistralom do Sukošana, a mi smo prespavali u Stinici kod Jože i Ive. Drugi dan smo odlučili zapaliti do Baške na Krku, i tako je i bilo, s tim da smo svratili u Crikvenicu na kavu. U povratku smo malo predahnuli u Novom Vinodolskom na plaži i svi skupa krenuli za Zagreb preko Breza, pa Ogulina, Josidola, Duge Rese ...

Corector:
Trip16. Otisli na jedno popodnevno kupanje na Mrežnicu, i sasvim slučajno i neplanirano završili u Sukošanu, na otoku Viru, Zadru te Biogradu na Moru. Ja sam bio cijelo vrijeme u japankama i najmanje spreman, i tako smo nepripremljeni odvalili preko 700km, umjesto 150km. Jedan od žešćih neočekivanih 3Pova di sam intenzivno sušio veš na skuteru :D U Gračacu je bilo veselo jer benga nije radila, kao niti ona u Obrovcu jer smo kasno banuli, i naravno, neplanirano!

Corector:

S ovim Trip17 sam otvorio ovu kolekciju, evo neka ima slijed.
Tada smo odlucili prvi put, neplanski, probiti 2 granice u šusu. Na srecu, bez ikakvih kvarova, voznju je zacinila neizvjesnost u brdima s nepouzdanom navigacijom, maksimalni nedostatak benzina i ono ubijanje lampice rezerve do zadnje kapi. Maksimalno moguce iskoristavanje dana i noci, te povratak na poslijednjim atomima energije, tada mi je prozujala radilica u povratku od Zadra, ali dan danas je imam i ne znam koji je lezaj otisao jer nista nema lufta.

Corector:
Trip18, nesto preko 400km. Ovdje se varalo, bilo je jurcanja po autocesti ZG-Karlovac, a u povratku istom tom dionicom, obracunali su me u kategoriju automobila.
Takodjer smo preskocili Kapelu u povratku jer su bili kratki dani.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju