Tehnički kutak > Blokade

HONDA X8RS CDI Blokada (Limitator okretaja)

<< < (2/2)

dado_mhr:
čačkao sam dalje  :toothy10: znači cdi se ne može odblokirati, možes samo pomaknuti blokadu sa 7500 na 9250 okretaja!

1. Skidaš CDI, u gornjem lijevom kutu skidaš zaštitni slikon dok ne vidiš žicu ispod
2. Istu razdvojiš da nema dodira i staviš slikon da nema vlage

slika u privitku

danijelP7b:
E to je to znam da sam čitao po internetu ali nisam mogao pronači slike nigdje.Hvala ti na slikama! To je jeftinija opcija ima i druga CDI od Malossi čini mi se sa prekidačem za blokadu, makar ovak na oko nisam gledao po skuteru čini mi se da bi CDI mogao odgovarat od  Peugeot Speedfight 2  neznam jel netko probao ?

danijelP7b:
Ovako malo sam imao vremena i proguglao koliko sam vidio CDI iz Peugeot Speedfight 2 bi teoretski mogao na HONDA X8RS gledao sam po žicama koje sam pronašao na netu da je samo razlika u dvije žice koje treba zamjenit u konektoru na CDI znači masu i AC napajanje je kontra na HONDA instalaciji i trebalo bi radit , budem vidio sa kolegom kad dođe vrijeme budemo napravili možda jedan experiment pa možda proradi... :icon_biggrin:

danijelP7b:
Evo dodao i ovu zadnju sliku od CDI iz Honde X8RS sad se bolje vidi raspored žica u konektoru😆

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju