Tehnički kutak > Blokade
HONDA X8RS CDI Blokada (Limitator okretaja)
danijelP7b:
Imam pitanje u vezi CDI od HONDA X8RS 2003 godina kolega mi je kupio nedavno taj skuter pa bi skinuli blokadu na njemu znam da ima u auspuhu i na CDI samo nisam uspio nigdje pronač na internetu gdje točno treba CDI otvorit i precvikat žicu da se onesposobi limitator?
Corector:
Nebi trebao imati limitiran CDI. Ako isti ima 4 zice, onda sigurno nema.
Blokadu CDIa provjeris na nogarama, gas do poda i slusas hoce li se razvrtiti.
danijelP7b:
Da gledao sam neki dan kod kolege i ne razvrtava se do kraja na nogari kako si opisao ,nisam gledao CDI koliko ima žica točno ali budemo i to vidjeli .Velim jedino što sam vidio malo po internetu da bi trebao bit limitator na CDI sad tih skutera nema baš puno da bi netko znao 100% ja sam se sem ove od frenda jednom susreo sa HONDOM SZX50 koja je identična ovoj X8RS i znam da se bolje razvrtavala od ove 😆inače je skuter kupljen od 1 vlasnika nedavno i sve je serijala nije ništa dirano sem kaj je zapuštena malo
dado_mhr:
--- Citat: danijelP7b - 16 Travanj, 2020, 10:10:05 ---Imam pitanje u vezi CDI od HONDA X8RS 2003 godina kolega mi je kupio nedavno taj skuter pa bi skinuli blokadu na njemu znam da ima u auspuhu i na CDI samo nisam uspio nigdje pronač na internetu gdje točno treba CDI otvorit i precvikat žicu da se onesposobi limitator?
--- Kraj citata ---
ima neka fora na cdi na tom skuteru, 99% sam siguran da ima limiter.
evo čačkao sam par minuta:
decko je snimio fino, samo prati kako spoji dvije zice! ja bi napravio ubodne spojove tak da si moze vratiti blokadu kad mu treba :angry9:
danijelP7b:
Ovo sa videa je dodatna blokada koja se koristi da zablokira motor na 25 Km/h to je zakon u Njemačkoj da moped se može vozit bez vozačke sa 15 godina ali nesmije preko 25Km/vidi se kako je ugrađena sa dodatnim klemicama na originalan CDI
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju