Sportski kutak > Sve vezano za stunt
danas sam malo probao na zadnji..
GS-MAFIA:
to nije teško digniti na zadnji to samo zahtjeva trud i želju da se nauči
SlowRider:
Ja bih preporucio, kada hocete nauciti na zadnji, uklonite sve plastike i finese koje bi mogle nastradati, jer ce vam poslje biti zao i imati cete dodatni trosak. A osjecaj bez plastika je bolji, po meni, imas bolju kontrolu i fora je vidjeti samo ramu sa kotacima :happy8:
StreetRunner:
--- Citat: SlowRider - 02 Veljača, 2007, 11:59:35 ---Ja bih preporucio, kada hocete nauciti na zadnji, uklonite sve plastike i finese koje bi mogle nastradati, jer ce vam poslje biti zao i imati cete dodatni trosak. A osjecaj bez plastika je bolji, po meni, imas bolju kontrolu i fora je vidjeti samo ramu sa kotacima :happy8:
--- Kraj citata ---
A triba tu posla ali ako se tresne onda mi neće bit ža
GS-MAFIA:
--- Citat: StreetRunner - 02 Veljača, 2007, 19:32:02 ---
--- Citat: SlowRider - 02 Veljača, 2007, 11:59:35 ---Ja bih preporucio, kada hocete nauciti na zadnji, uklonite sve plastike i finese koje bi mogle nastradati, jer ce vam poslje biti zao i imati cete dodatni trosak. A osjecaj bez plastika je bolji, po meni, imas bolju kontrolu i fora je vidjeti samo ramu sa kotacima :happy8:
--- Kraj citata ---
A triba tu posla ali ako se tresne onda mi neće bit ža
--- Kraj citata ---
po meni je gilera 50 najteža za dignit zbog njene težine
eladio:
u biti nije tesko ga dignut (iako je slabasan ), pogotovo na uzbrdici,.. sad je problem odrzat ga :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju