Sportski kutak > Sve vezano za stunt
danas sam malo probao na zadnji..
Punisher:
--- Citat: Dino - 02 Siječanj, 2007, 21:15:50 ---Leonarda mi je stvarno lako dignut na zadnji ali uvik mi počne padati na stranu tako da sam definitifno odustao od toga.Ža mi ga je ožuljati a sa skidanjem plastika mi se neda zaj....ati :zubo:
--- Kraj citata ---
Ma ako nisi toliko zaluđen s tim nemoj se uopće zajebavati jer će ti posli biti žao skutera... a i da skineš plastike opet ga možeš pošteno sastrugati.
eladio:
ali gust je malo se igrati (..dijete sam, znam :toothy3: :toothy9: )
Punisher:
--- Citat: eladio - 03 Siječanj, 2007, 15:39:40 ---ali gust je malo se igrati (..dijete sam, znam :toothy3: :toothy9: )
--- Kraj citata ---
Gušt je sigurno malo izvoditi piz*arije... i ja bih Aerox-icu dizo na zadnje ali mi neda radi slabih opruga na kvačilu - moram ih mijenjati :toothy3:
StreetRunner:
E šta s tim oprugama.Šta tribaš minjat?Ako to išta pomaže prominit ću i ja :dontknow:
Mr J:
--- Citat: StreetRunner - 06 Siječanj, 2007, 11:18:41 ---E šta s tim oprugama.Šta tribaš minjat?Ako to išta pomaže prominit ću i ja :dontknow:
--- Kraj citata ---
Pa pomaze ti da krece na visim okretajima i onda trzne na startu i ludo ubrzava... nije ono da krene polako koju sec do dve pa onda potegne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju