Tehnički kutak > Garaža
NRG Power 70 ->150cc by dario007
dario007:
Suhi mi je donirao kiler od speedfighta,sa njim temperatura bude odlicna,vec sam imao takvoga.
Tako da sam poceo sa pripasivanjem,usput sam promijenio ulje u kocnicama.
Dijelovi su pristigli,pa evo par slika dijelova koje sam slikao...
Nabavio sam Zipovu getribu,pa sam je proslijedio bati Zvonkecu da prepresa zupcanike i slozi mi 7% duzu.
how to make a sponge filter for betta
To je to za sad,sutra nastavak radova.Nadam se sklopit masinu sutra ako bude sve po planu.
zvonkec92:
A nije ti paso onaj od aprilie kaj si mi dao? Vratio bi ti ga ja samo da skines to francusko zamorce
dario007:
Ne pasuje,predug je i treba macolom pripasivat.
Bio jutros kod bate Zvonkeca,pokupio getribu koju mi je prepresao,napravio mi distancu za Polini vario posto ide 4mm,a ja imam serijsku 5.5mm.Napravio je i blokade od 3.5 i 7mm koje cu koristiti za blokiranje prijenosa pri potrazi za powerbandom.
Doma sklopio vodenu pumpu,sa kombinacijom rabljenih i novih dijelova koji provjereno traju dugi niz kilometara.
Serijska osovina vodene pumpe koju je Srunner donirao,lezaji vodene sa neke rabljene vodene u odlicnom stanju,serijski impeler i cortecov semering sa duplom usnom.
Evo ga namascen i upresan hone made alatom od markera.
I skarabudzotina od vodene sa garancijom kvalitete.
Evo i stavljeni Koyo lageri u blokose,trebalo je bas jako grijati,dosjedi su top stanje.
Namazani eliksirom zivota (zuco na akcijskih 28kn)
I klik sklopljeni blokosi,malo sam se najebao sa otkocivanjem,ali na kraju je pametniji popustio.
E tako,ubacio sam semeringe,bolcnu,polini iglicasti i klip.Na tome sam stao jer mi je ponestalo tinola,tako da sutra nastavljam.
tdj595:
Cek zasto si prvo lezajeve u blokove a ne na radilicu, znam da si zagovarao uvijek tu metodu
Koji je to polini vario da ide 4mm podloska?
dario007:
Zato kaj nema potrebe celicni kavez raditi na onaj nacin,jer je teze,kompliciranije,uzima vise vremena i treba dva puta ici u skrinju.
Ima slika variomata,trebao bi biti speed control,ali ima ih valjda 5 vrsta,mijenjali su oznake u njemu i razne pikenterije.Clan Ditek mi je premjerio distancu variomata,pa sam po tome napravio ovu.Na oko se vidi da je sa serijskom 5.5mm previse izbacen variomat van.
Evo ovo sam dobio od Diteka,polini,serijska i multivar podloska
picture uploader
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju