Tehnički kutak > Garaža

NRG Power 70 ->150cc by dario007

<< < (80/83) > >>

dario007:

post images

dario007:
I dosla zamjena lezaja na red,pa sam prvo jedno sat vremena smisljao kako sam izvaditi vilicu i kako potklocati skuter,pa sam napravio skalameriju,ali odradila je posao.

Odlucio sam se za swap vilice sa novog VXRa.Za to je potrebno:
Vilica od novog VXRa,novijih Runnera 50 i Powera 50 euro 4.
Plastika ispod vilice koja drzi zicu pinjona i lajtunga
Disk 240mm sa jednog od gore navedenih.
Celjust Grimeca ili Hengtong sa sp180/vxr ili novije 50cc
Sajbica debljine 3mm koja dolazi između čeljusti i vilice.
Ja sam jos uzeo sve nove salice i lezaje volana,nije nuzno,ali radi veceg obima posla bolje odmah novo staviti.

dario007:
Pa evo i par slika izmjene

Naravno moram se zahvaliti Walkai-u na izmjeri debljine sajbice koja dode između jednog serafa od celjusti.Prvo sam namontirao i vidio da sve to stoji pod koso.Isao mjeriti i vidio da bi distanca neka trebala ici.Nakon potvrde par ljudi da tu nejde nista,ipak sam zvao Walkai-a da mi direktno na vilici pogleda i ustanovili da ide 3mm sajbica koju sam na kraju dodao i tek onda dobio tvrdu kocnicu.

Jos je u planu sinter plocice i pleteni lajtung staviti da dozivljaj bude žešći.Vilicu za sad nisam dirao i reparirao jer nema potrebe,kad procuri onda ce se malko otvrdnut(iako mi i sada djeluje tvrđa nego na euro 4 powerima.Moguce da radi jace masine ima tvrđi feder).
Vozio nisam nesto puno,ali svakako cu dopisati dozivljaje.Za sad je samo da zesce koci.

dario007:
Danas ujutro bio kod Zvonkeca,uzeo seraf za lajtung i jos par sitnica,uz njih serafe za disk koje sam izbrstio u Zvonkecovom šteku.
Lajtung 120cm sam imao od prije,placen je 68kn kad je narucivan.
Jos sam kupio 4 nove gumice za vizir,jer mi je vibrirao stalno pa me to nerviralo.20kn komad,ali sta je tu je.

Tako dam raskopao plastike prednjeg kraja i trazio idealan put za lajtung posto je kruci od serijskog gumenog pa je malo izmjenjana putanja.

dario007:
Prefarbao sam u mat crno plastiku koju je Zvonkec iato negdje izbunario,a za razliku od moje je skroz zdrava sa svim nosacima.

Nesto sam muku mucio sa dost praznog hoda na ruckici kocnice i dosao do zakljucka da je sama rucica potrosena.Budem probao sa drugom.Pkocice EBC sinter sam narucio i cekam da dodu,pa cu i njih ubacit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju