Tehnički kutak > Garaža
NRG Power 70 ->150cc by dario007
dario007:
Vozio sam vec nesto slicno,drevo na leovince sprinter auspuhu,vrtilo je 8800rpm,sa 21% duzom getribom je islo 112gps-a,a putne brzine i potrosnja su bile fenomenalne.Zato bi opet nesto slicno,sa jos malo vise snage i sa jos malo manje buke.
dacerovs:
Ja mislim da ce SportPro trgat na nizim okretajima, pazite sta vam kazem. Taj je cilindar dosta jak nisko.
Jozicev Zip sa tim cilindrom i ZX spuhom je isao ko mutav, kolko se sjecam po pricama, drzao je Darijevu SRku do 80, al Zip je perce tak da to nemas s cim usporedit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
giannelli:
Ja sam na SR50R vozio gore napisano setup, po gpsu napunio je 80kmh kao nista. Do 100 se malo namucio jer su vjr okretaji postali prejaki. Isto je Polini variomat bio sa 7.2gr valjcicima, serijske opruge na kvacilu.
Ugl jedna od ugodnijih kombinacija i ja mislim da cu opet ici na istu kombinaciju samo sa giannelli go auspuhom i 17,5 phva ed karbom. Sa ditec polutkom.
Bas me zanimaju iskustva sa NRGem, jer ipak je cilindar sa jednom karikom, mislim da bi mi Yasuni R bio taman za neki stedljiv setup ipak.
matija84m:
Nikad nije kasno da se nakaci neka rezonka pa se izvuce jos snage po potrebi :toothy9:
dacerovs:
--- Citat: matija84m - 15 Travanj, 2020, 13:22:33 ---Nikad nije kasno da se nakaci neka rezonka pa se izvuce jos snage po potrebi :toothy9:
--- Kraj citata ---
Nije mu rezonka uopce u cilju jer to onda nije za svaki dan. Para usi tolko da navecer kad legnes u krevet i dalje cujes zujalicu ko da cijelu noc vozis.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju