Tehnički kutak > Garaža

NRG Power 70 ->150cc by dario007

<< < (5/83) > >>

dario007:
Prije naruđbe dijelova sam isao raskopati masinu da se uvjerim da je blok dobar i da vidim sta jos trebam od sitnica.
Slozio sam popis,jos se neckam za vodenu pumpu original Pia,ali mi se tesko rastati od 200kn.
Budemo vidjeli...
Evo slike rastavljanja i oprao sam blokove.Grijao sam blok kad sam raskapao jer je radilica uredna,pa da ostane u steku.

Evo i Polini variomata kojeg nitko nece

Kaj se tice auspuha,ostajem na bacvici,slazem si nekaj za vozikanje non stop,da ne buci i da ide dobro.Pozeljno bi bilo i da ide 110-ak gps-a,ali to cemo vidjeti u praksi kako sam ja zamislio.
Slozio bi ja dreva i bacvu,ali sport pro je bio 500kn,a drevo 800,pa se nisam dugo mislio.

Corector:
Stavi novi OEM impeler i ostavi tu vodenu posto se lako zamjeni kasnije. Imam ti viska.

Bas me zanima hoces li biti zadovoljan s bacvicom, ne moze se se ona nositi s visokim brzinama gdje trebaju okretaji, das gas, i nista. Stavis rezu i tek onda skuzis koliko je slabasna, i naravno, zaboravis je. A mozda S6 cudo iznenadi?

matija84m:
Problem je osovina vodene. Zamjenske su tako lose da prohrđa jako brzo i pcne pustat na semeringu. Imam nekoliko takvih osovina sa jako malo rada.
Dok piaggio osovina vec bolje podnosi zivot u vodi i samim time duze dura.
Samo kvaliteta osovine igra ulogu.

dario007:

--- Citat: Corector - 14 Travanj, 2020, 19:32:23 ---Stavi novi OEM impeler i ostavi tu vodenu posto se lako zamjeni kasnije. Imam ti viska.

Bas me zanima hoces li biti zadovoljan s bacvicom, ne moze se se ona nositi s visokim brzinama gdje trebaju okretaji, das gas, i nista. Stavis rezu i tek onda skuzis koliko je slabasna, i naravno, zaboravis je. A mozda S6 cudo iznenadi?

--- Kraj citata ---

Jel imas viska osovinu vodene original pia,ovo sve ostalo imam valjda po 5 setova...

Na serijali mi se dobro pokazala ta bacvica,vidjet cemo kako bude sa 70cc,ali vjerujem da bude dobro...

giannelli:

--- Citat: dario007 - 14 Travanj, 2020, 21:01:29 ---
--- Citat: Corector - 14 Travanj, 2020, 19:32:23 ---Stavi novi OEM impeler i ostavi tu vodenu posto se lako zamjeni kasnije. Imam ti viska.

--- Kraj citata ---

Jel imas viska osovinu vodene original pia,ovo sve ostalo imam valjda po 5 setova...

Na serijali mi se dobro pokazala ta bacvica,vidjet cemo kako bude sa 70cc,ali vjerujem da bude dobro...

--- Kraj citata ---
Ja sam vozio na MHR replici - leovince turing sa 19phbg i radilicom sa punim polutkama.

To su mi bili najbolji dani. Malo vrti, lijepo ide a traje u tri pm.  :toothy11:

Variomat mi nije radio preveliku razliku. Momenta je bilo za bacati kroz “prozor”

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju