Tehnički kutak > Garaža
NRG Power 70 ->150cc by dario007
Deki.:
Imaš ti pravo.
Iznimno cjenim zagorce kao majstore.
Jedan u zaprešiću mi sredio truljavu Astru 8god nije hrđu bacila.
Znači pragove, rubuve blatobrana, oko čepa rezervara, to je bilo od limarije i kompletnu ofarbo za 4300kn, a tu šugavi istrianski pituri kažu neisplati se to radit, vozi ti to na Metis
dario007:
Stigle i ostale sitnice za sklopiti masinu
Sutra sloziti pipak za vakum,promjeniti selen amortizera i nadam se sklopiti masinu.
Bolcnu od 172 sam skratio na 150cc mjeru,jer je originalna imala poprilican zub.
dario007:
Krenulo se jucer sa radovima
Prvo izbusena 5mm rupa i urezan navoj m6 za pipac od vakuma
Ispresan stari selen amortizera.Evo usporedba stari vs novi
Uz dosta muke slozen novi gore,nikako nisam mogao nacentrirat piksu i gumu,ali pametniji je popustio
Nakon toga je masina sklopljena,sve sjelo savrseno i prvim udarcem se otkocila radilica.
Ugrađeni semerinzi i lagano se krenulo u sklapanje termogrupe.Ona prerađena bolcna,novi osiguraci klipa
Onda sam stavio serijski dihtung limeni koji mjeri 0.3mm i krenuo sa mjerenjem squisha i gađanjem onog sto sam prethodno mjerio
Sa 0.3mm dihtungom sam dobio direktno ono sto sam i mjerio. 1.1 mm squish i kompresiju 11.7:1.
Odlucio sam se malko smanjit squish i podici cilindar posto sam prelivne sirio prema dole da se to moze napraviti.Tako sam ubacio Malossi dihtung od 0.5mm i dobio 1.2-1.25mm squish sto ispada 11.5:1 omjer kompresije.
Pa je dosla gumica,tanko namazao diht masom i stegnuo
dario007:
Slijedece na red je dosao usis.Nasao sam u steku jednog kao nov,pa sam ubacio karbonske lamelice 0.4mm i odrezao granicnike.
Ugradio nove pakne
I komplet oprao getribu i blok i sklopio getribu omjera kao na SP-u
Onda sam se malo divio kak to dobro izgleda sa NRG DT felgom i konacno nesto sto do sad nismo imali na forumu.Kombinacija BB bloka iz 94.g i NRG dijelova iz 2008.g ;)
sawgrass restaurant texas
Dalje na red je dosao anlaser,prvi kojeg sam otvorio je imao potrosene cetkice,pa sam isao otvarati drugog u kojeg je usla voda.Na kraju sam od dva slozio jedan.Pocistio,posmirglao,ispuhao,podmazao,polakirao i to na kraju izgleda ovako.
dario007:
Onda se sklopilo paljenje,ventilator,plastike hlađenja.Tu sam potrosio dosta vremena jer sam trazio serafe,pa ih cistio,pa poneke skracivao na mjeru ,cistio i prao dijelove itd.
Pa evo i masine kad je poprimila svoj oblik
Jutros su stigle Mitasice Touring Force
Raskopao sam zadnju polutku i unutra stanje kriminal.Mast kao ljepilo,sve zapeceno i potroseno,pa sam raskopao i drugu polutku.Detaljno pocistio,pregledao izvadio i ocistio semeringe i na kraju sve sklopio i stavio Malossi mrg mast.Sad radi perfektno.
Onda sam oprao kvacilo i zvono,nasao najbolji centralni feder koji sam imao i to sve sklopio.
Variomat također opran i stavljene za pocetak 19x17 rolice od 13.5gr i novi klizaci.
Oprana je i ugrađena uljna pumpa,novi mikroremen i novi zupcanik uljne sa iglicastim lezajem
Također novi Mitcuboshi remen i to sve poserafano.Zaboravio sam slikat.Dosta mi je bilo za danas,pa sam samo naserafio dekl na 2 serafa i okinuo sliku.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju