Tehnički kutak > Garaža

NRG Power 70 ->150cc by dario007

<< < (49/83) > >>

zvonkec92:
Kupis tokarski i ucis se pomalo sam :), bio sam sposoban do prije mjesec dana dok nisam odrezo kaziprst na cirkular, sad pomalo poducavam Daria da me zamjeni i sam si napravi kaj treba a ja cu stajat iza leđa sa šibom u ruci 😆

Ovaj posao sa selenima je jebacki odrađen i mislim da je ovo vjecno rjesenje. Prije ce selen potrunut od starosti nego kaj bu otiso od koristenja, cilindar isto odraden vrhunski i gumica sjeda bolje nego na malossiu

ljubo46:
Ovo je vrhunski majstori :notworthy:

Deki.:

--- Citat: zvonkec92 - 13 Siječanj, 2021, 17:25:38 ---Kupis tokarski i ucis se pomalo sam :), bio sam sposoban do prije mjesec dana dok nisam odrezo kaziprst na cirkular, sad pomalo poducavam Daria da me zamjeni i sam si napravi kaj treba a ja cu stajat iza leđa sa šibom u ruci 😆

Ovaj posao sa selenima je jebacki odrađen i mislim da je ovo vjecno rjesenje. Prije ce selen potrunut od starosti nego kaj bu otiso od koristenja, cilindar isto odraden vrhunski i gumica sjeda bolje nego na malossiu

--- Kraj citata ---
Kako si?
Jesu ti ga prišili?

zvonkec92:
Jesu, primio se ali... Ma bumo vidli za koji mjesec jel bu kaj bolje a do tad moram imat zamjenu u radioni :D

ljubo46 - Hvala kolega, napravili smo tocno onako kako je Dario to zamislio  :) Selen je iznutra potokaren na 15.01-02mm a osovina koja ide kroz njih sa 15.6mm skinuta na 15.04-05mm pa smo jedan na toplo hladno nasadili gore a drugi silom na presu, sve u svemu nosac je ispao odlicno

Corector:

--- Citat: Deki. - 13 Siječanj, 2021, 16:54:20 ---Sunce vam hebem!
Svi imate tokarski!
Kod mene na lokaciji Labin-Pazin samo jedan šugavi tokar koji hoće nešto napravit.
Cjenik samo da mu objasnim šta treba 150kn.
Nikad ništa nije bilo ispod 200kn.
Smjesta da se jedan zagorac s tokarskim doseli u Istru

--- Kraj citata ---

Teeesko, danas svi imaju mobitele i svi sve znaju. Otvorit radionicu gdje je jak turizam granici s ludoscu. Radis, tokaris, izgubis zdravlje i hop, eto ovrhe pa skupljaj boce.
Inteligentnije je u radionicu ubacit krevet i kasirat, i kad zdravlje ne sluzi jaka penzija ce nakapati, samo nek nije korone :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju