Tehnički kutak > Garaža
NRG Power 70 ->150cc by dario007
dario007:
Uhuhu nisam tu nista napisao...
Ubacio sam drugu uljnu,to poodzracio,razradio nove karike i postelao sve to skupa.Bio spreman za prodaju.
Sa Suhim se dogovorio da idemo na trip,pa posto je on bio na 50cc,odlucio sam i ja ici sa 50cc.Full serijala ima malu krajnju,pa sam ubacio ditek polutku,multivar i kratkogranog ZX-a
Bilo je malo muke sa stelanjem jer je powerband jako uzak i visoko smjesten,ali slozio sam,iako su mi odmah govorili skidaj to dole gurat ces uz brijeg...
Serijski centralni na ditek polutku
Srednji federi kvacila iz leovince seta
5.4gr rolice(ovo je ciljano da lagano prevrtava,kako u brdima nebi izasao iz powerbanda)
Okretaji kroz ubrzanje 9700-9900 rpm
Dizna 64,igla 2.zub,seraf smjese krug i 15min.
best brunch wilmington nc
Evo i par slika sa tripa
PchelaUbica:
Ovi pezoi bas gadni skuteri
dario007:
Al vozi i ide nijansicu slabije od Pia 50 dobro ustelanog,dobar posao je Suhi napravio. :headbang:
Idem sad metnut motoforce bacvicu da vidim kak ona igra naspram zx-a
Zx je isao 78 uzbrdo i 105 nizbrdo
dario007:
Metnuo bacvicu
Nisam nikako zadovoljan,ponasa se kao kratki zx samo sa puno manje snage,trazi da se vrti jako,a moment 0,tako da sam sa multivarom dosao do 5.4gr rolica sa ljubicastim federom i srednji federi kvacila.Posto nisam bio zadovoljan brzo je sletio dolje,iako se prije korektnije ponasao.
73 uzbrdo i 93 nizbrdo
Nakon toga je uslijedio Nardo,koji se nikako ne poklapa sa konusom na cilindru,tako da tu pusta i prdi.
Sa njim sam slozio ditek polutku,srednji federi kvacila i 4.45 rolice u multivaru.
Veliko mrtvilo je na sve ispod 7000rpm,em sto cilindar ne moze napuniti auspuh,a jos pored toga pusta na flanđi.
Kad se zavrti osjeti se moc,ali odazivi kasne i to nikako nije za svaki dan.Zavrtio sam ga 10400rpm i tu je vec cilindar mrtav.
Brzine nisam isprobavao,jer ga smatram neupotrebljivim
Na posljetku vratio sc36,isti kao sc46 samo bez katalizatora,izvorno dolazi na Purejetima.
Ljubicasti,serijska polutka,serijski federi kvacila i 6.85gr rolice u Multivaru.Ide jako lijepo,ne dernja se i zivahan je na gasu.
Vrtim ga 8600-8800 rpm,kraj je na 9300rpm.
Uzbrdo 71km/h,nizbrdo 99km/h
Krajnja po ravnom zalegnut 93km/h po satu.Uspravan drzi 80-85km/h ovisno o vjetru.
Dobra komba...
Zacvikani:
--- Citat: dario007 - 25 Kolovoz, 2020, 09:52:54 ---Al vozi i ide nijansicu slabije od Pia 50 dobro ustelanog,dobar posao je Suhi napravio. :headbang:
--- Kraj citata ---
Izmjenom variomata sada ide još bolje. Serijala 50cc -> bez brige i pameti se voziš.
Kaj se tiće spuhova. Sad znas zasto sam vozio bacvicu. Dobici sa rezonkom ZX su minimalni , malo bolje razvrti i krajnja 5-10 brža. Ali zato urla i imaš powerband od 120 okretaja.
Za piaggo 50cc najbolje metnut multic i ovak otvoren serijski spuh SC36 , sc08 , sc01. Vece dobitke dobijes ako se sa cilindrom poigras i airboxom koji ima ulaz 14mm, nego rezonokm.
Da se razumijemo ne kazem da ne ide bolje sa ZX-om ( i sam ga imam ) ali ulozeno dobiveno definitivno se ne isplati. Jaci spuh od zx-a stavljat ? Tko voli nek izvoli ali imati federe naspanate da boli glava i urlat na 10 soma ? Ne hvala :sad3:
Ja da nisam dobio po sitnoj pari zx-a nebi ga nikada uzeo ,a sada nakon svega i stelanja i raspirivanja potvrdio sam i sam svoje stavove.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju