Tehnički kutak > Garaža
NRG Power 70 ->150cc by dario007
matija84m:
Sa rezonkom nije veliki dobitak, ali na tako slabusnom skuteru svaka nijansa snage dobro dođe.
A na korisniku je da odluci sta mu je bolje u praksi.
tdj595:
Meni je touring na drevu top kombinacija, vuce ko lud, krajnja odlicna a vrti se oko 9000 i ne dreci. Jebes te sporcke auspuhe
Zacvikani:
Tako je na korisniku je da odluci nekome nije bitna cifra i samo zeli cim vise snage. Ja sam objektivno rekao kaj je optimala da ne istreses kesu vec za 500kn mozes jurit sasvim pristojno za 50cc.
Vidis meni je touring bio drama. Ok govorim o pežoli i na njoj se nekim cudom i zastopao taj spuh. Bio je napunjen mascobom skroz do vrha :upsja: . Zagovornik sam serijskih bacvi bez katalizatora ,a osobno imam zx-a jer po zg-u te uopce ne cuju sa serijskim skuterom. Pa neka malo i urla , bolje i to nego da zavrsim opet kotrljajuci se po cesti jer me lik nije vidio niti cuo. Ali za trip cak bi stavio i bacvicu. Ta nijansa jel ces ti ici 80 ili 85 po ravnom i onak je nebitna. Bar ne moram izjednacavat tlakove u usima kada se sa mora popnem na planinu i suprotno :toothy12:.
TopPerfomance4:
Nema mi ništa slađe kad mi vespa s bačvicom hoče točkarat
dario007:
Ispada da je u praksi najbolje koristiti neku bacvicu ili eventualno slabasnu rezu kao dugi ZX,kratki ZX je vec zamoran i sa malo momenta,top mi je poslozen da je tiši,ali opet para uši.Sad ce ispast vozio si midrace,sad ti smeta reza na 50cc.Razlika je sto midrace juri i totalno je to drugacije kad nekaj vristi i ide,a 50cc samo vristi.Zato je po meni na njima najbolje nekaj tiho i malo otvorenije od sc46.Kad vec nejde,da se bar ne dernja.
--- Citat: tdj595 - 26 Kolovoz, 2020, 15:30:32 ---Meni je touring na drevu top kombinacija, vuce ko lud, krajnja odlicna a vrti se oko 9000 i ne dreci. Jebes te sporcke auspuhe
--- Kraj citata ---
E to je malko jace na papiru,ali je u praksi puno vozljivije od 50cc sa jakim spuhom,ne dere se i krenut ce u bilo kakvo brdo gotovo od lera,a na otvorenom ce drzat 90ak gps-a kad si uspravan.Davno sam ja to probao i bila mi je top komba,cak i sport pro sa sc36 i 7% duzom getribom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju