Tehnički kutak > Garaža

NRG Power 70 ->150cc by dario007

<< < (22/83) > >>

dario007:
Budem jos to proucio sta se desava...

Danas mi je stigao Multivar kojeg sam nekompletnog kupio za 50kn.Falila je bolcna i klizaci.Tako da sam ga oprao,stavio bolcnu sa serijskog variomata i rabljene klizace koje sam ostavio jer su jos okej.

Jutros sam bio i kod clana Diteka koji mi je dao seraf smjese od PHBG jer sam ja narucio pa treba cekati 10dana,pa cu mu vratiti kad stigne,usput je donirao i klipic 40 za stelung.Thanks

Usput sam kupio i najjeftiniji set federa za kvacilo,dobri stari Leovince.Cijeli set za 64kn :headbang:

Tako da sam upiknuo odmah srednje federe iz seta i krenuo u stelu sa 4.7gr rolicama,koje su ultra lagane,pa se digao na 5.2,pa na 5.5.Sa 5.5 mi jos malko prevrtava na 11600rpm.Ja trebam 11300-11400.Sutra ce gore 5.7gr i mislim da to bude okej.
Na 11800rpm imam 5km/h manje izlaze nego sa nelinearnim polinijem i losim startom.

Sad kako sam stavio 5.5gr poceo je propinjat na startu i dobio je moć.Oscilacije 0-105km/h koliko sam probao je nekih 300-400 rpm sto je prihvatljivo.

Svejedno sam kupio Ditech polutku,pa ide gore provjerena budget komba.

Nezz jel me osjecaj vara,ali djeluje mi da ovaj Setup ide bolje od istog takvog na proslom skuteru.Doduse ovdje je 0.15mm manji squish i blokovi su prerađeni,pa moguce da je to donijelo malo vise snage... :icon_scratch:

matija84m:
Krenulo je u dobrom smjeru i ide prema kraju :icon_thumright:
Valjda ces slozit do kraja prije nego mi se kinesce raspadne da bacimo drag :toothy10:
Iako vec brojke sve govore ali drag se vozit mora :notworthy:

dario007:
Dobro si predvidio,nisam uspio zavrsiti do onda...

Izbacio sam uljnu pumpu.Napresao sajbicu u nosac pumpe

Kum mi je to povario,ja sam pobrusio i pofarbao

Da ne drkam crijeva i ispustam,te brikam istalaciju uljnu pumpu i sajlu sam privezao vezicama za ramu i slozio blindu na karbu.

Danas je stigla i Ditech polutka,pa cu to posloziti.

Jucer sam i pao na tripu sa Powerom,na srecu bez nekih vecih posljedica,plastike su ogrebane i rucka kocnice se spigala.

matija84m:
Tko jednom na dan ne padne, taj se nije ni vozil kako treba :icon_thumright:
Nebu valjda suhi pal kaj je vozil 57 gps-a maximalno. :laughing7:

dario007:
Slozio sam budget overrange,sad je zakucanih 11300rpm.Oscilacije su unutar 100-200rpm i to je odlicno.
Na malossi-u je max sto sam izvukao na test dionici bilo 97 uzbrdo i 120 nizbrdo.Sad samo sa ustekanim overrangeom bez nekih stelanja finesa sam dobio 101 uzbrdo i 123 nizbrdo.

Jedan dan treba opet sa SR-kom probati,kao i isprobati polini variomat sa ovime.

Za info brzine od serijale do midrace setupa

Serijala sa bacvicom 73 uzbrdo i 97 nizbrdo

Sport pro mk2 sa bacvicom 84 uzbrdo i 112 nizbrdo

Sport pro mk2 sa Nardom 101 uzbrdo i 123 nizbrdo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju