Tehnički kutak > Garaža

NRG Power 70 ->150cc by dario007

<< < (21/83) > >>

3alfa3:
Ne znam, samo pokusavam logicki razmisljat...
 Ako su okretaji problem, kako mislis da bi  "BB" pumpa to hendlala kad je predvidjena i za manji broj okretaja? Ponavljam, samo razmisljam na glas. S druge strane, da bi pumpa povukla zrak, on je odnekud morao i doc. Tu bi trazio problem ako je vec pumpa must have

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Corector:
To sam mu i ja rekao da mora od nekud povuci zrak, ispada da je sve na mjestu. Realno moze povuci iza kod brisaca, i naprijed na polugi za doziranje te na svim ostalim spojevima. A mozda je crijevo porozno?

Volio bih da se to sazna.

BB pumpa ce davati vecu kolicinu ulja, i drukciji je prijenosni omjer unutra - manji je. Ali pouzdanost na 12k je ocito skakljiva za sve tipove...

dario007:
Ok,ajmo onda logicki razmislit,kako zrak moze uci,a sve je suho kao barut.I meni je logicno da negdje povlaci zrak,ali kako to otkriti,ako je sve barutana?

I to je danas bilo abnormalno zraka,a stelivao sam prijenos i sve je suho...

Jedino sto mogu je probati sa drugom pumpom,ali i ova je radila dok se nije zavrtila abnormalno,pa mi je tu pouzdanost upitna.

Za BB pumpu govorim ne da hendla vislje okretaje,nego da bude na tvornickom podesenju i moze opskrbiti sa vise ulja.

Zigas:
I ja ču razmišljat naglas. Na Alfi 2.0 ts 16v kod jakog tuninga se to desi sa vodnom pumpom, da je iznad 7800rpm okrene u prazno i nema pretoka vode i hladjenja u tom momentu i isto ne može povuč zrak. Centrifugalna sila izgura vodu i pumpa se zavrti u prazno, ko u nekom vakumu.  Uljna se vrti sa barem pola okretaja ko radilica zbog prijenosa i nisam je još ni jedne odtvorijo, da vidim kak izleda iznutra. Ulje je još gušče ko voda i trebali bi biti jaki okretaji, da se to desi.

125ccm 2t se vrte jako jako i svi imaju uljnu i nemaju tih problema. Ja bi pokušao drugu pa vidi. :icon_thumright:

TopPerfomance4:
Čorba je uvijek čorba u kosilicu uvik meči ote čorbe ako hočeš biti fini mirišljivi gospodin onda si uzmi 4t pravi 2t fan uvik smrdi po čorbi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju