Tehnički kutak > Garaža

Zip sp2 bb fxr 12 cola

<< < (3/6) > >>

dario007:
Temu sam ti prebacio u garazu,da se moze komentirati projekt.

Slike ubacuj u isti post,ne trebas 10 postova za 10 slika.Najlakse ti je npr na postimage ubacit slike,pa linkove zalijepis ovdje i dobijes slike direktno na forum.

Po meni si trebao uzeti Hexagon blok i sloziti sve na 10cola kotace,12 i 13 cola po meni nikako ne leze na takvom skuteru,pogotovo kad je u igri primjerak kojeg nema na svakom koraku.

U svakon slucaju sretno i pratim projekt.

Antonio180sp:

--- Citat: dario007 - 09 Travanj, 2020, 19:00:39 ---Temu sam ti prebacio u garazu,da se moze komentirati projekt.

Slike ubacuj u isti post,ne trebas 10 postova za 10 slika.Najlakse ti je npr na postimage ubacit slike,pa linkove zalijepis ovdje i dobijes slike direktno na forum.

Po meni si trebao uzeti Hexagon blok i sloziti sve na 10cola kotace,12 i 13 cola po meni nikako ne leze na takvom skuteru,pogotovo kad je u igri primjerak kojeg nema na svakom koraku.

U svakon slucaju sretno i pratim projekt.

--- Kraj citata ---

Hvala dario nisam znao da se tamo nemoze komentirat u svakom slucaju drago mi je sto pratis projekt i sta ce ovde moc svi komentirat . Zipa 10 coli sp1 180 sam imao za stazu  i nikako nisam bio zadovoljan sa njim nije  bio vozljiv za mene mozda nekom drugom je odlican al meni nikako . Proba ce mo ovo sa 12 cola pa ce mo vidit . Radi se o felgama 12 coli od vespe sprint .hvala lp

Antonio180sp:
 :jerk:

Antonio180sp:
Prie

Antonio180sp:
Jasil,multivar,ventilvar,lezaji,semerinzi,org pumpa vode plavi semering, vide i sajbe od radilice,zupcanik micro remena
Zubcanik kurble, micro remen ,sp rukovat i plastika svitla posto je moje izbljedilo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju