Tehnički kutak > Garaža
Zip sp2 bb fxr 12 cola
Antonio180sp:
Pozdrav ekipa otvaram temu o mom projektu zipu sp2 sa masinom od fxr i felgama 12 cola . Novi sam na forumu ovo mi je prva tema ako nesto pogresno budem pisao ili radio slobodno me ispravite
Pa da krenemo malo sam vrtio po youtube i za oko mi je zapao zip sp2 bb sa felgama 12 cola i veliki dobos pogledao sam video par puta i jako mi se svidio te sam odlucio da i sam napravim nesto slicno tome .
Antonio180sp:
Prva prepreka je bila uopce nac zipa sp2 orginal . Malo ih ima a koga ima nece ga proda ni za pare ni za suho zlato
Nakon par mjeseci trazenja pronasao sam zip sp2 orginal ali i ne tako orginalnom stanju naime zip je bio loseg esteckog izgleda toliko da je prosli vlasnik na njega stavio plastike komplet od zipa 4 t i izbusio prednju masku za hladjenje na moje pitanje di su plastike nisam bas dobio razuman odgovor (navodno ih je prodao ) zip je na slikama bio doslovno unakazen i nisam vjerovao 1 posto da je to uopce orginal zip sp Nakon pogledanih slika i razgovora sa vlasnikom krecem na dogovreni sastanak kada sam dosao stanje i nie bilo tolilo lose
Antonio180sp:
Prvo sta sam pogledao je sat koji je stvarno od zipa sp2 ( cak na satu pise 120km sto je rijetkost za njih inace pise 80 km ) drugo sta sam napravio sam upalio kontakt i vidio da pokazatelj temperature radi sta je isto dobar znak jer kod slaganih zipova to ne radi jer instalacie pasu samo od zipa sp I tako sto sam vise gledao i provjeravao sve sam bio sretni jer sam vidio da se radi o orginalnom zipu sp
Antonio180sp:
Slika
Antonio180sp:
Slika
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju