Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner sp 50 => My Big Bore Toy sp 180

<< < (25/28) > >>

smirt:
Tako je svene, nisi me vidio, al ovo ti na lijep nacin govori neku drugu stvar, da me lagano postedis svojih izjava. Ako te pamcenje dobro sluzi, onda budes se prisjetio da sam ti to vec par puta napiso. Ali da ti to ljepse kazem...hvala ti na komentarima ali se sa tvojim mišljenjem ne bi slozio jer imam druga uvijerenja...te feder po 35 put nema veze s cvrstocom neceg, no nema veze...  :icon_thumright:

209:
Mislim da svaki clan foruma ima pravo komentirati temu ako zeli izraziti svoje misljenje ili bilo sto napisati vezano za glavni subjekt teme a to je ovoga puta runner 50/180.

smirt:
Zadnja tri dana sam nekaj radio...nabavio dio rame di dode selen za sp180 i nosač mašine...kupio sam novi selen + pikse nosača = 260kn ...dobar dio te priče oko pripasavanja je bio pojednostavljen jer nosač mašine od sp180 orginal paše na postojece rupe za nosač od 50cc...tako da je mašina bila u centru, trebalo je pripasati taj selen od 180cc. Tu su sad pocele muke, mjeri ovak-onak, pa probavanja...to je trajalo tri dana jer nemam bas vremena radi posla... evo par slikica kak je to izgledalo dok je samo punktirano da se sve drzi na okupu:

E sad to treba ljepo sve povariti, pojačati, obraditi, očistiti ramu od prljavštine i prešpricati...tako da bude do kraja tjedna gotovo.

bilo mi dosadno, pa sam si zado malo posla iako je predhodni nosač bio sasvim ok...

stipe:
evo na brzinu...
a nemam pojma ni sam, jel bolje stavit naprid manju felgu ili oraga ugurat vecu?

PROOF:
uguraj otraga vecu.....ovak sugavo izgleda sa manjom naprijed..a runner ima jebene felge...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju