Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner sp 50 => My Big Bore Toy sp 180

<< < (24/28) > >>

ancoo:
Nekuzin zasto si otpila nosace inox lime na auspuhu ??? bez nje auspuh izgleda katastrofa

Rox je vec reka prednja felga i zadnja nesto potom pitanju triba napraviti izvesti ovako je uzas :confused5:

Novi vxr mora imati veci hladnjak jer mu je prozracnost napravljena za k**ra* topli zrak umisto da ide van on se zaustavlja 3cm dalje kod rezervara roletice ne da nemaju svrhu nego su izvedene nikako dok stari runner ima puno puno to bolje rjeseno kad otvoris roletice dosta dobro cirkulira zrak :angry9:

Po meni si triba uloziti jos 50eura i kupiti ramu od SP180 bez papita, platiti mestru i zavariti centralni selen

Pohvale za trud 8)

209:
cemu ic u bespotrebni trosak od 50€ akd se to sve rijesi sa 3 ultra jaka federa na nosacu motora  :toothy12:

smirt:

--- Citat: ancoo - 06 Lipanj, 2009, 17:18:59 ---Novi vxr mora imati veci hladnjak jer mu je prozracnost napravljena za k**ra* topli zrak umisto da ide van on se zaustavlja 3cm dalje kod rezervara roletice ne da nemaju svrhu nego su izvedene nikako dok stari runner ima puno puno to bolje rjeseno kad otvoris roletice dosta dobro cirkulira zrak :angry9:

Po meni si triba uloziti jos 50eura i kupiti ramu od SP180 bez papita, platiti mestru i zavariti centralni selen

Pohvale za trud 8)

--- Kraj citata ---

Hvala na pohvalama...

Što se tice hladnjaka i novog runera...hladnjak je odlican i radi svoj poso 150%! ne bi se slozio s tvojim razmišljanjem, inace taj hladnjak još između rame ima usmjerivač zraka, okolorezervara mjesta koliko oces da ode van, temperatura nikad ne pređe 80C i kad se ukljuci ventilator padne za manje od minute na 69...tak da ne vidim tu svrhu tog hlađenja po čemu bi bilo lošije...orginal hladnjak od sp-a fizicki nepaše unutra i to nije bilo to, makar bi i on savrseno radio svoj poso. Imam doma aparat s co2 + Ar,  zavarim si bilo kaj odlicno i netrebam nikom nikaj placat...

Šta se tice nosaca i mog najboljeg pratelja SVENA - ne bi komentiro... Bolji su mi komentari tipa :"MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA"  :toothy12: lijepih šarafića i malih federića COOL.  :icon_thumright:

209:
Meni je trebalo isto dugo da skuzim da kad se masina komplet objesi sa onim minijaturnim nosacem od 50ccm da joj nikakvi federi niti cuda nemogu pomoci osim centralnog selena jer nisam zapravo kuzio koju on funkciju ima ali nadam se da ces ti to skuziti puno prije mene! Vjeruj mi, pali !

Znam da ti se sviđaju moje unikatne izjave i nemogu ti opisati koliko mi je drago da ti je to jos uvijek ostalo u sjecanju..

Kad to spominjes bas sam se sjetio dogodovstine od proslog tjedna. Neko mi je auto ogrebo kljucem cca 2-3 cm ogrebotina. Otisao kod covjeka koji se specijalno bavi s takvim popravcima ali BEZ lakiranja plohe ( blatobrana ). Kada sam dosao po auto nevidljiv je popravak i ostecenje. Pitam ga u čudu kako si to napravio? Kaze on : rukom i glavom ...i usput doda male tajne čuda rade !

Tako da nije da sam ja to izmislio ili da drugi nemaju slicne izjave..

P.s. - tesko da samo mi prijatelji jer te nazalost nisam ako me pamcenje nevaraa nikada vidio u zivotu

J.U.R.C.A:
Smirt imam ti prednju felgu od nrg powera ista boja ko tvoja prednja ali je 13 cola za smjesne novce pa mi se javi na PM

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju