Tehnički kutak > Tuning skutera

keeway-pitanje

<< < (12/12)

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 04 Studeni, 2008, 19:14:58 ---meni dok je jos radil,kad sam ga nakon voznje taj dan ostavil na leru da radi udem u kucu po kljuc od garaze i izadem van a ono u njemu nekaj melje...koda ce se sve razletit...drugi dan upalim isto dam gasa jos jace i onda sam ga na centralnu stavil i i napuco skroz gas i prestalo je ,...otiso do poste vratio se...reko idem stavit multivar...stavim ga i sve i neam sanse vise upalit,...na alnaser nece a na kurblu isto(tesko se pomicala) i onda vratim seriski vario i isto tak...sad koji vrag mu  je...dat cu tu majstoru jednom da mi ugradi nove lezaje i semeringe i vrati radilicu ak je dobra i sve slozi pa cu videt... :dontknow:

--- Kraj citata ---

Naravno ak je dobar majstor prvo kaj će napravit kad skine radilicu je stavit radilicu na drebank da vidi dal je spigana...

Ak je, Dottore će te uputit, ak nije, mijenjaj ležajeve i semeringe i vozi

djsmola:
Meni se na tgbu nije nist culo dok je bio na centralnoj, neg tek kad sjednem na njega i dam gas,znaci kad je pod opterecenjem.Ja sam imao slicne simptome ko i ti,prvo nije htio upali na alnaser, pa je poceo sve vise i vise zujat i mljet ko da se nesto u njemu raspada.3alfa3 mi je reko da su lezajevi radilice ili nesto oko nje.Na kraju mi je osla radilica

R@kija:
ma dat cu mu koji dan da raskopa...nek vidi kaj je...ak je radilica osla...idem po luninu za 2 glave i nok,novi lezaji i semerinzi...SAD NEZNAM JEL DA STAVLJAM OD YAMAHE CILINDAR I NOVI KLIP->OCU DOBIT KAJ S NJIM...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju