Tehnički kutak > Tuning skutera

keeway-pitanje

<< < (11/12) > >>

SlowRider:

--- Citat: Hrga - 02 Studeni, 2008, 17:38:20 ---zarezi s pilicom po sredini i s ravnim ga skini...

--- Kraj citata ---

ili sa malom kutnom brusilicom koja ima tanku sajbu.

R@kija:

--- Citat: SlowRider - 02 Studeni, 2008, 17:39:45 ---
--- Citat: Hrga - 02 Studeni, 2008, 17:38:20 ---zarezi s pilicom po sredini i s ravnim ga skini...

--- Kraj citata ---

ili sa malom kutnom brusilicom koja ima tanku sajbu.

--- Kraj citata ---
dobro to cu tak rjesit...a kaj sad da vadim radilicu ili ne...jebe me magnet nemogu ga nikak skinut

R@kija:
kak se moze zakljucit da su lezajevi radilice otisli... :help: :help: :help:

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 02 Studeni, 2008, 17:57:22 ---dobro to cu tak rjesit...a kaj sad da vadim radilicu ili ne...jebe me magnet nemogu ga nikak skinut

--- Kraj citata ---

Napravi si radapciger po navoju koji je s prednje strane magneta da kad ga stežeš da pritišće radilicu... Ili ko ja, stavi veliki radapciger od iza, naprijed na centar radilice, zategni i BUM sa čekićem  :toothy3:

--- Citat: rakitje00 - 04 Studeni, 2008, 18:58:36 ---kak se moze zakljucit da su lezajevi radilice otisli... :help: :help: :help:

--- Kraj citata ---

Gle, ja već to čujem po zvuku mašine dok se vrti... Obično se čuju malo iznad ler gasa (na okretaje mislim) i nije nužno da radilica ima lufta... Makar kad sve izvadiš sa radilice i kad ju vrtiš unutra čuješ malo da ležajevi stružeju ako su loši ili ako nisu dobro podmazivanje imali...

Kad smo kod podmazivanja, odma vidi dal su ležajevi suhi... ak jesu ne valja podmazivanje...

I naravno kad skineš radilicu možeš te ležajeve bacit u smeće  :icon_thumright:

R@kija:
meni dok je jos radil,kad sam ga nakon voznje taj dan ostavil na leru da radi udem u kucu po kljuc od garaze i izadem van a ono u njemu nekaj melje...koda ce se sve razletit...drugi dan upalim isto dam gasa jos jace i onda sam ga na centralnu stavil i i napuco skroz gas i prestalo je ,...otiso do poste vratio se...reko idem stavit multivar...stavim ga i sve i neam sanse vise upalit,...na alnaser nece a na kurblu isto(tesko se pomicala) i onda vratim seriski vario i isto tak...sad koji vrag mu  je...dat cu tu majstoru jednom da mi ugradi nove lezaje i semeringe i vrati radilicu ak je dobra i sve slozi pa cu videt... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju