Tehnički kutak > Tuning skutera

keeway-pitanje

<< < (8/12) > >>

ryder on the storm:

--- Citat: rakitje00 - 31 Listopad, 2008, 14:18:42 ---
--- Citat: ryder on the storm - 31 Listopad, 2008, 14:16:30 ---
--- Citat: rakitje00 - 31 Listopad, 2008, 14:10:21 ---koji mu je kaj da radim...

--- Kraj citata ---
GLE, TO TI JE AKU 100%, znam jer je i meni tako bilo, nakon duže vožnje ti se malo napuni pa ga moš kresnut na anlaser, dok ako pališ 2x uzastopno istroši se, jednstavno kupi novi, a za kurblu, probaj je fino sa wd40 namazat, i špica

--- Kraj citata ---
kakav sada aku...

--- Kraj citata ---
PA AKUMULATOR JBT :drunken_smilie:

R@kija:
jel pase radilica od roxa na moj...znam da je razlika u bolcni...ali jel pase ovo tjelo...jel isto mozda...

R@kija:

--- Citat: rakitje00 - 31 Listopad, 2008, 17:09:02 ---jel pase radilica od roxa na moj...znam da je razlika u bolcni...ali jel pase ovo tjelo...jel isto mozda...

--- Kraj citata ---
aj mora neko znat...da nebum sutra za badava raskapo...

R@kija:
evo video,...neznam ni sam kaj da radim vise... :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Jel paše radilica sa roxa na moj...znam da je razlika u bolcni ali jel i u tijelu il kak se vec zove...

Iwo SR Tuono:
neznam dal je ista, al moj prijedlog ti je zamjenit sve ležajeve i semeringe i stavit topovu radilicu koja je oko 100€ i opet se voziš na miru i znaš da je kvalitetno složeno, mislim da nema smisla stavljat polovnu radilicu sve i da paše

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju