Ostalo > Razne offtopic teme :)
Satralo me zeru
Oliverxxx:
Slikanje ozljeda ne vrijedi bez lječničke dokumentacije.
A mislim da polica osiguranja vrijedi samo za vozilo ali ne i za opremu (jakna, kaciga...) treba otiči kod osiguravatelja i pitati.
dario007:
Ujeo vuk magare,izvuci sve sto mozes izvuci da si bar tu opremu pokrijes.
3alfa3:
--- Citat: balki - 17 Ožujak, 2020, 16:53:16 ---Ak neko zna iz prve ruke kak stoje s refundiranjem opreme (vizir, kaciga, jakna, rukavice, dekica)
--- Kraj citata ---
Ja prijavio stetu i za to kad sam imao sudar i dobio odstetu. Jakna i kaciga: dobio oko 3500kn prije 8 godina, trebalo je samo predocit racun od robe ili pokazat cijenu u nekom ducanu
JogFromYamaha:
Slikanje ozljeda je opcija jer momentalno doktori ne primaju nikoga ko nije zivotno ugrozen u obradu zbog epidemije bolesti.
Nitko nije duzan sam svoj zivot i zdravlje ugrozavati dodatno da bi nekome zadovoljio praznu birokraciju.
Zato ce ti i stetu na zastitnoj odjeci i predracune popravaka i nabavka nove odjece priznati kao i tjelesne ozljede.
Nisi odjelo mogo poderat i kacigu bez da si bio u njoj i sam sebe sj#bo za sta imas i policijski zapisnik i s obzirom da mu je naplacena kazna priznao je krivnju za djelo tako da si ti u pravu samo nesmijes zajebati s azurnosti papirologije .
balki:
Skuter i opremu cu ganjati odstetu na najjace ali ozljede kao sto sam rekao necu zbog trenutne situacije. Realno sam raskrvario glezanj i imam par poguljotina na nogama. Nabio dupe al vec polako prolazi- jos zeru sepesam al sam sad vozio bic po brdima i ide bez problema. Udario desno rame i malo boli al beznacajno. Istego vrat kad sam lupio glavom tj kacigom. Nista strasno. Razmislio sam i to je konacna odluka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju