Ostalo > Razne offtopic teme :)

Satralo me zeru

<< < (3/3)

3alfa3:

--- Citat: balki - 18 Ožujak, 2020, 01:01:30 ---Skuter i opremu cu ganjati odstetu na najjace ali ozljede kao sto sam rekao necu zbog trenutne situacije. Realno sam raskrvario glezanj i imam par poguljotina na nogama. Nabio dupe al vec polako prolazi- jos zeru sepesam al sam sad vozio bic po brdima i ide bez problema. Udario desno rame i malo boli al beznacajno. Istego vrat kad sam lupio glavom tj kacigom. Nista strasno. Razmislio sam i to je konacna odluka.

--- Kraj citata ---

Za te oylijede pitanje jel bi dobio išta. Eventualno potres mozga, recimo, na tren si izgubio svijest, poslije povracanja itd. Al nekak mislim da bez medicinske dokumentacije nis od toga.

Za skuter i opremu nebi smjelo bit problema. Meni je dosao procjenitelj u garazu, pogledao motor i opremu, poslikao, sastavio zapisnik i uredno sam dobio novce.
Zza ozlijede sam dobio niti polovicu, a ostatak ganjao sudski i izganjao (2 godine trajalo)

balki:
Dobio prvu ponudu na koju sam prigovorio. Drugu su pojačali za cca 100€ i na tu sam pristao. Skoro 9k će isplatiti za skuter (totalka- procjenili da skut vrijedi 12800kn) što u biti nije puno jer bi više koštale sve oštećene plastike da se nove kupuju (skupe su neke papreno). Uz to će još isplatiti za kacigu N87 900kn, dekicu 500, rukavice 350, jaknu 500 i tenisice 250 (za opremu računaju amortizaciju pa su zato takve cifre).
Većinu oštećenih plastika sam naručio preko njuškala sa Brača za 1800kn a ostalo ću tražiti pomalo...

Zigas:

--- Citat: balki - 27 Travanj, 2020, 14:07:47 ---Dobio prvu ponudu na koju sam prigovorio. Drugu su pojačali za cca 100€ i na tu sam pristao. Skoro 9k će isplatiti za skuter (totalka- procjenili da skut vrijedi 12800kn) što u biti nije puno jer bi više koštale sve oštećene plastike da se nove kupuju (skupe su neke papreno). Uz to će još isplatiti za kacigu N87 900kn, dekicu 500, rukavice 350, jaknu 500 i tenisice 250 (za opremu računaju amortizaciju pa su zato takve cifre).
Većinu oštećenih plastika sam naručio preko njuškala sa Brača za 1800kn a ostalo ću tražiti pomalo...

--- Kraj citata ---

Super :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju