Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio 50ccm Hi-Per2pro, Malossi struja i original instalacija
PchelaUbica:
Od innerrotora imas sa svjetlima i punjenjem akua jedino mvt i doppler. Bio je prije polini al se ne proizvodi i preskup je.
A sad zavisi koji ces setup imat. To prvo moras vidjet.
A kakav je to malossi magnet? Mislim da to jos nisam vidio
Znam da mvt ima (Millenium) identicnu stvar kao serijsku samo magnet je olaksan i jaca i stabilnija iskra pri visim okretajima.
giannelli:
E pa to, olaksan je i mislim da ce to biti dovoljno dobra zamjena za originalni za pocetak.
M5511075B Je kataloski broj Malossia
PchelaUbica:
Ahaa prvi put vvidim . Ali nebih ti preporucio. Puno love a malo muzike . Radije bih ustedio jos malo pa uzeo kak spada. Makar i na serijali vozio :)
Evo skoro pa nova struja. Tu sam ja uzeo na tom ebayu. Istu takvu za jos manje love.
.
A magnet se nemoze usporedit sa malossijevim
giannelli:
e toga se nisam nekako sjetio, pogledati na švapskom ebayu.
znaci on daje struju za svijetla, a ostala instalacija jer sr50r ima digitalni sat i puz, a akumulator ? mislim nisam nikad vidio kamo li spajao pa me malo strah ( :laughing7: ) nepoznatog :dontknow:
PchelaUbica:
Taj ti daje i punjenje akua i svjetla. S njim dobijes rotor, stator i cdi koji se spaja na postojecu struju. Znaci sve ti ostaje serijsko osim rotora i statora. I na serijski dzek se spaja. A ima uputa na netu
Msm kako hoces. Necu te nagovarati. Ali ono je mazanje ociju . nije to nesto specijalno za 100eura. Mozes i sam izbusit magnet za tu lovu 😂
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju