Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio 50ccm Hi-Per2pro, Malossi struja i original instalacija

<< < (6/6)

dario007:
Namotaje i bobinu si uzmes iz Auto Krese.Rms pakiranje,do prije 2-3.g je gore bio piaggio zig na namotajima.Bobina je neka kineska,ali meni je na midraceu bez problema radilo,isto tako i dacerovsu.

Namotaji i bobina te skupa ispadnu 300-350kn

giannelli:

--- Citat: dario007 - 29 Ožujak, 2020, 15:28:29 ---Namotaje i bobinu si uzmes iz Auto Krese.Rms pakiranje,do prije 2-3.g je gore bio piaggio zig na namotajima.Bobina je neka kineska,ali meni je na midraceu bez problema radilo,isto tako i dacerovsu.

Namotaji i bobina te skupa ispadnu 300-350kn

--- Kraj citata ---
U nekoj drugoj temu sam citao da zamjenska paljenja znaju bit problematicni, mogu i kod sebe naruciti rms. Nego nije bas takva kriza da kupujem RMS. I ono sa polutkom od ditecha se dogodilo samo jer sam je imao.

Imam drugi skuter ovaj se slaze iz navike i gusta.

Iskreno najvise me privlaci malossi zvono i top crveni cdi s kajlom. I mislim da cu to napraviti.

Sa novim original paljenjem. Ali onda s drige strane to je vec cijena MVTa.

Necu dalje razmisljati o tome, jer imam masinu prvo slozit.

dario007:
Ja cu ti rec da ljudi pisu gluposti.To paljenje provjereno valja,a isto tako i bobina.Top crveni cdi je tesko nac za kupit

PchelaUbica:
Ja msm da je taj malossi magnet bacanje para. Dat 100eura za toboz olaksan magnet. I natpis malossi na njemu.
Uzmi gravirku i napisi malossi na svoj Ili nakelji naljepnicu :D

Crveni ima na atacku. Dobije se kajla šnjime jer vidim da se pali na kajlu :)
facebook photos upload

dario007:
Vidis sad ima,kad sam ja bio u tom dziru nije ga nigdje bilo.Attack je imao samo onaj zuti sa fixnim uglom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju