Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Putovanje
Lajtung:
Pa ak baš hoćeš r6 bazu, onda fazer fz6n.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aeroxfan:
--- Citat: Lajtung - 05 Ožujak, 2020, 14:36:06 ---Pa ak baš hoćeš r6 bazu, onda fazer fz6n.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Hmm 😕 pogledat cu :headbang:
balki:
Vozi se pametno i skupljaj iskustvo, autopute i jurcanje po njima izbjegni kolko mozes jer je dosadno, ima dosta kamera i "skockas" si gumu. Posebno na R motoru. Na R6 ce ti kofer uzasno izgledati. Dobro bi ti dosao komotniji polozaj i vizir srednje velicine.
R motori pa cak i "klase" R6 nisu ergonomski koncipirani za takva putovanja pa se odluci za sta ti treba vecinom motor i kupi takav tip. Googlaj malo putovanja motorima i touring motore pa pokusaj nac neki koji te zadovoljava a unutar budzeta je...
+ oprema poput straznjeg i bocnih kofera, tank torbe, postenog odijela i cizama i rukavica, udobne kacige, komunikacije, gps-a, ... Sto vise vremena portosis na skupljanje informacija i pripreme bit ce ti ugodnije na samom putu. Raspitaj se o mogucim uvjetima na ruti. Citaj putopise s rute koju spremas. Osiguraj se od mogucnosti kradje motora ili opreme. Blablabla
LukaSokol:
--- Citat: Aeroxfan - 05 Ožujak, 2020, 11:34:53 ---
--- Citat: matija84m - 05 Ožujak, 2020, 10:42:32 ---Imas vxr200. Pa odlican skuter za tripnut di pozelis.
--- Kraj citata ---
Jeste al bi volio okusin jos brzine po autocestama :)
--- Kraj citata ---
Nakon prelaska sa skutera na R ili naked motor od 600/1000 kubika sa ovakvim razmisljanjem kao sto je tvoje nazalost vrlo brzo zavrse 2 metra ispod zemlje...
Ne kazem svi, da se netko ne nađe uvrijeđen ili nez sta, ali nazalost je tako za veliku masu ljudi...
Ekipa putuje kao sto je netko napisao i sa 50 ccm, otiđi na yt, lik se zove Slavko na yt ako se ne varam... sa yamahom 250ccm otisao za Rusiju..
8 sezona sam vozio skuter, 2 sezone yamahu R3, i sad sam za kawasakiju Z800... kupi nesto slabije, da se naucis vozit prvo.. motora je bilo, ima ih i bit ce ih.. nemoj sam sebe otjerat u grob
Aeroxfan:
Hvala svima,da se ne zahvaljujem svima pojedinacno!
U svakom slucaju puno ste mi pomogli i sad sam 3puta pametbiji :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju