Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Putovanje

<< < (3/6) > >>

Aeroxfan:

--- Citat: Corector - 05 Ožujak, 2020, 11:32:50 ---Odi prvo s Vxrom recimo do obale. Eno i Juraj Šebalj se zali na razvaljene zglobove, pa prije trke ide na "centriranje" jer trkaci auti razvaljuju doslovno i vozaca. R6 je sportak, tvrd ovjes, i neravnine te duga voznja ce te doslovno rastaviti, to nije motor za duge visednevne (visetjedne) ture.

Inteligentan mladjahni glupan ce reci, pa nije to nista, ali isto tako nije nista ni zglobovima na autu primjerice prvih par desetaka tisuca km, pa malo i vise, ali kasnije nije svejedno jel imas rasulo sa 100k ili recimo 3x vise.

--- Kraj citata ---

Aha,hvala na savjetima,a koji bi motor preporucio za daljnje putovanje(da ima oko 500-800kubika)?

ljubo46:

--- Citat: Aeroxfan - 05 Ožujak, 2020, 11:34:53 ---
--- Citat: matija84m - 05 Ožujak, 2020, 10:42:32 ---Imas vxr200. Pa odlican skuter za tripnut di pozelis.

--- Kraj citata ---
Jeste al bi volio okusin jos brzine po autocestama :)

--- Kraj citata ---
Brzine po autocestama??! :icon_scratch:
Nije dijete za tebe motor ostani na skuterima.

Ps
Imao sam z750 2008 i napravio sam s njim u godinu i nešto 18000km i idelan je za putovanja.

Aeroxfan:

--- Citat: ljubo46 - 05 Ožujak, 2020, 11:52:14 ---
--- Citat: Aeroxfan - 05 Ožujak, 2020, 11:34:53 ---

--- Citat: matija84m - 05 Ožujak, 2020, 10:42:32 ---Imas vxr200. Pa odlican skuter za tripnut di pozelis.

--- Kraj citata ---
Jeste al bi volio okusin jos brzine po autocestama :)

--- Kraj citata ---
Brzine po autocestama??! :icon_scratch:
Nije dijete za tebe motor ostani na skuterima.

Ps
Imao sam z750 2008 i napravio sam s njim u godinu i nešto 18000km i idelan je za putovanja.

--- Kraj citata ---

A kad cu ak necu sad,tocnije za godinu dvije :icon_tongue:
Hvala jos cu se savjetovati u vezi sa motoorom

Corector:
Moras prvo probat jurcati od jedne naplatne kucice do druge naplatne kucice po autocesti pa onda vidi jel ti se to svidja. Informiraj se jos, pa malo razmislli, a usput pomalo pomici grabice da se saberes gdje se i cemu naginjes.

Ne znam sto bih ti preorucio, jer dvatko ima svoje, ali jedno je sigurno, postoje Touring motori i maxi skuteri.

Aeroxfan:

--- Citat: Corector - 05 Ožujak, 2020, 12:12:47 ---Moras prvo probat jurcati od jedne naplatne kucice do druge naplatne kucice po autocesti pa onda vidi jel ti se to svidja. Informiraj se jos, pa malo razmislli, a usput pomalo pomici grabice da se saberes gdje se i cemu naginjes.

Ne znam sto bih ti preorucio, jer dvatko ima svoje, ali jedno je sigurno, postoje Touring motori i maxi skuteri.

--- Kraj citata ---

Okey hvala informirat cu se jos,svakako ovo je tek moj okvirni projekt

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju