Općenito > Propisi

Typhon ili Speedfight?

<< < (5/5)

Corector:
Novo je postalo zajebano, ako nisi dobar sam svoj majstor i ako zelis da taj skuter ide, kostati ce dosta u konacnici.

--- Citat: Scooterist_#1 - 04 Ožujak, 2020, 14:31:33 ---Ovako ne kupuj nista novo ako ne zelis probleme.. Novi agregati od piaggia su svi euro4 i nejdu nikam i kvare se dosta.. Ako kupujes kupi novije do 2017/18. U servisu smo ih imali stalno.. Peugeot ti ne preporucam radi jako lose servisne podrske.. Da ne pricam o dostpnosti i cijeni dijelova.. Probaj gadat Piaggio do 2017. Sretno

--- Kraj citata ---

Potpisujem objektivnog majstora!

Scooterist_#1:
Daleko sam od majstora.. :toothy12: Samo ne zelin nikom tu patnju od prvog dana.. Niti vlasniku biti majstorima

dario007:

--- Citat: zvonkec92 - 04 Ožujak, 2020, 02:05:44 ---ma nade se polovnih skutera u vrh stanju, eto Dario007 je nedavno prodao jednog savrsenog za pristojne novce a vjerujem da ce ih imati jos za ponuditi, ko od njega kupi skuter moze samo prst u uho i bezbrizno se vozit. Nije da nema tip top skutera nego se treba znat obratit pravim ljudima. Piaggio LC gledaj a kupovinu novog iz ducana preskoci u najsirem luku

--- Kraj citata ---

Hvala na preporuci...Nađe se top skutera i da se svasta sloziti,samo je problem sto ce malo tko platiti tako nesto.
Pa onda radis ovisno o buđetu.
Ovaj power sto sam imao je komplet poslozen od nule i bio je za preporuku.Zato oglasa nije ni vidio nego je zavrsio kod jednog od boljih frendova...

matija84m:
Ko ima na raspolaganju cca 1100€ pa moze se slozit vrhunski skuter koji ce vozit godinama i bit ce daleko pouzdaniji od novog. Znaci duplo jeftiniji od novog i duplo bolji. Cak i duplo jaci. Ful serijala pegla 85 gps-a i trosi ko upaljac. Koja nova pedesetica tako ide?
Mozemo bit sretni sto imamo skutere starijeg godista koji se daju fino renovirat i vozit jos godinama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju