Općenito > Propisi
Typhon ili Speedfight?
dino73n:
Tesko je naci polovan stari skuter iz vremena kvaliteta a da je u dobrom stanju nevezano za masinu. Svi su vec polomljeni na svim mogucim mjestima.
Masinu je najlakse srediti, a ako je ostatak loš nema tu oporavka.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Corector:
Dino ovo je ziva istina. Imam AC agregat s bubnjem iza koji leti, i 15 godina mladji koji nema pola konja, rekao bi da je pokvaren.
zvonkec92:
ma nade se polovnih skutera u vrh stanju, eto Dario007 je nedavno prodao jednog savrsenog za pristojne novce a vjerujem da ce ih imati jos za ponuditi, ko od njega kupi skuter moze samo prst u uho i bezbrizno se vozit. Nije da nema tip top skutera nego se treba znat obratit pravim ljudima. Piaggio LC gledaj a kupovinu novog iz ducana preskoci u najsirem luku
Scooterist_#1:
Ovako ne kupuj nista novo ako ne zelis probleme.. Novi agregati od piaggia su svi euro4 i nejdu nikam i kvare se dosta.. Ako kupujes kupi novije do 2017/18. U servisu smo ih imali stalno.. Peugeot ti ne preporucam radi jako lose servisne podrske.. Da ne pricam o dostpnosti i cijeni dijelova.. Probaj gadat Piaggio do 2017. Sretno
PchelaUbica:
Ljudi novom naginju najvise zbog karticnog placanja jer znam i po sebi da mi je lakse ruknit to na rate nego iskesirat 15-20soma kuna zanjbni skuter.
Ko se voli igrat taj uzme polovno starije pa ga sredi. Tako da sve ovisi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju