Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Rossi Edition 08
dino73n:
--- Citat: robyakarider - 25 Ožujak, 2020, 07:01:39 ---koja svjecica je to?
cini mi se pretopla
--- Kraj citata ---
Ja cu pokusat pogoditi po izgledu. BR8HSA a cekamo da nam "koce" javi pravi info.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Corector:
HSA sa izbacenom elektrodom, koriste je Kymco skuteri. Koja je svrha te elektrode, nisam nikad saznao jer je specificiraju kao "specijalna".
Nemoj se pouzdati u stelanje prijenosa sada po snijegu, i kada temp. skoci za 25℃ i vise, zimi svi imaju odlicno podesene prijenose :D
koce:
Jes jes svecka bila za vazdusno hladenje, ubacio sam novu NGK BR8HS.
Ma da jutros sam dobio dobru ponudu za prodaju, moz da i yasunce dobije novog gazdu pa se kupi nesto bolje haha :toothy11:
SEMPEX:
Super posao,čestitam !
Možda okvir sata da je u bijelo i višebojni aeroxov sic i za uokvirit skut. Al i ovako je bombon skut. 👌
koce:
Dugo nisam bio na forumu, pa eto odvoio sam malo vreme da pisem sta i kako je okolo roxa.
Posto sam prvi put vlasnik Aaeroxa, kao i minarelli masine, mogu reci da sam prijatno iznenadjen.
Vozim ga svakodnevno za svoje potrebe. Benzin zaboravim kad sam sipao zadnji put, tako da i tu ima veliki plus.
Komfortan je za mene, ali ne i za suvozaca posto zadnjo sediste je tvrdje od kamena. Ostalo snaga, amoritzacija i kocenje, sve 5.
Laksi je za voznju u sporedbu sa sr-ku koju imam ona je malo kruta i ne bi se opustio nikad u krivine kao sa Rox-a, nekako mi se je sigurniji.
Podnovio sam ga sa Giannelli Rekord, malo sredio sam spuh i kacio gore. Brzina sa njega je okolo 86gps, nisam ni nesto posebno ciljao i stelovao prenos da dobijem plus, zadovoljan sam kako ide pa samo sipam benzin i gass. :toothy9:
Ovaj Rekord sa debelu granu je dobar i radi posao za sve pare, cak i razmisljam o neki 70ccm cilinder kit na 10ku bolc u kombinaciju sa ovaj spuh.
Verovatno neki sport do mid race koji ce da sljaka na 19ku phbg karb i ostali base tuning. Neke sitnice imam, pa mozda idemo na upgrade. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju