Tehnički kutak > Blokade
zip skidanje blokada..molim pomoc!!
C@le:
--- Citat: juric_16 - 05 Veljača, 2009, 10:54:54 ---
evo ovak
ja imam zipa 50 4t 2006 godina
na zipu postoje dvije blokade
1. na karburatoru skines onaj crni poklopac i izvadis prsten sto je unutra i vratis nazad( dobijes 5 km/h vise)
2. rezanje CDI-a, ja sam na svom odrezo i ugradio na prekidac,a prekidac mi je napred u pretincu(70 do 75 ide)
3. na auspuhu postoji katalizator odmah tamo kad grana ulazi u top ali u to nebi ulazio nego sam zvao Kucelja i on ce mi radit top sa granom(1400 kn)
4.na variomatu ne postoji blokada(bio kod majstora i nista nije naso)
u planu je jos stavit vecu dizu i protocniji filter,a kad se skupe pare stavljam i kit
--- Kraj citata ---
1. Ispod poklopca karburatora nema nikakvog prstena.Našao sam na nekakvom stranom forumu da se izvadi igla ali nisam probao..
http://forum.scooterforum.net/forum/f95/piaggio-zip-2006-4t-derestricting-142223/
2.Na variomatu postoji blokada
3.Rezanjem CDI-a se dobije 8-10 km
4.Auspuh.. nisam dirao
moj Ziip sada ide 65 km/h..kada izvadim iglu javim stanje
piaggio_zip:
bok
na mom zipiću nema promjena ide 60 na ravnom a uspio sam ga navući i 70 na blagoj i dugačkoj padini
CDI je prerezan ali nikakvih promjena
gledao na variomatu nikakvog prstena niti išta što sliči na blokadu
iz karburatora sam izvadio tu iglu ili prsten (uglavnom, izvadio sam sve što sam mogao) i vratio
stipe:
mene i dalje zbunjuje kako zip od frenda ide 80, a nista nije dirano na njemu ???
samo je isao na servis i rekao da mu skinu blokade...
vidili ste na videu prije...
piaggio_zip:
zna li netko koliko bi mogao koštati novi CDI
mislio sam kupiti novi i ponovno probati prerezati, valjda bi onda bilo nekih promjena
autodario:
Na Zipu je dizna tvornički 75!
Ja sam sa gljivom i diznom 88 dobio još nekih 10 km krajnje!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju