Tehnički kutak > Blokade
zip skidanje blokada..molim pomoc!!
piaggio_zip:
pa zapalit ću taj šugavi motor, morao sam zarezat te šarafe pa ih odvrnuti ravnim odvijačem, izvadio sam iz karba sve što se dalo izvadit i opet vratio, a j*beni motor mi uzvrati sa dva km/h više.
j*beni cdi i dalje stoji prerezan, a nimalo pomaka
prije me je živciralo kad bi netko rekao da je zip kineski motor, a sad vam ja to potvrđujem, to je najveće smeće, gori je i od baotiana, on ne može dugo, ali bar ide 75 km/h za to kratko vrijem dok valja
speedburn2:
ma ja mislim da imas na variomatu prten izmedju polutki variomata da se nemoze stisnut, di kraja, ako nemas toga onda iza variomata, ima dosta motora koji imaju limeni poklopac pricvrscen sa tri sarafa, pogledaj moguce da je tako, a ako nisi vadio blokadu iz spulje isto moguce da je to
shegy:
nisam dugo bio na forumu.. nisam mogao
mi nismo skidali blokade jer ga treba registrirati... a kod nas u pz ti je problem sam registrirat a onda kasnije ga mozes voziti... neznam dal je kome bilo sranja sa murjom al sumljam...
radit cemo sad kad zatopli
hvala juricu na opisu nismo saznali do evo sad, kak sta da radimo...
de mi reci koliko ti sad ide kad si skinuo blokade???
juric_16:
evo sad trenutno ide 70-75
exfreerider:
Mani brzinomjer nije radio od kad sam ga kupio tak da se nisam time opterećivao samo znam da poslije vxr-a neideeee :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju