Tehnički kutak > Garaža

SR 50 R, wanna be Marof racer (update str.4)

<< < (18/22) > >>

PchelaUbica:
Sve je on to naplatio ne sekiraj se

zvonkec92:
Najjace mi ovo "najbolje cijene" a neke od tih stvari mimo plese nades dosta jeftinije  ;D al ajd nek se covjek veseli

challenbeen:
Meni je rekao valkai da sc22 i sc08 nisu iste grane...

Koliko si platio tu granu?

giannelli:

--- Citat: zvonkec92 - 23 Lipanj, 2021, 23:34:43 ---Najjace mi ovo "najbolje cijene" a neke od tih stvari mimo plese nades dosta jeftinije  ;D al ajd nek se covjek veseli

--- Kraj citata ---
Jeftinije nego da sam narucio sa Scooter attack ili kupio lokalno u Tokića. Naravno podrzavam ekipu ostalu koji prodavaju dijelove. Keep hustelin.   :laughing7: Konkretno sam poslao upit za dijelove u subotu navecer, u nedelju jutro vec dobio odgovor sa cijenama, u ponedeljak vec bilo poslano.  :notworthy:

--- Citat: challenbeen - 24 Lipanj, 2021, 01:18:38 ---Meni je rekao valkai da sc22 i sc08 nisu iste grane...

Koliko si platio tu granu?

--- Kraj citata ---
Granu sam platio 150kn. Grane su po obliku iste na sc22 i sc08, ja sam citao da su razlike u sirin pocetnog dijela kod cilindra i u samome loncu sc22 i sc08.

Vec sam jednom kupovao granu, ali u ovlastenom servisu Piaggio, platio sam je malo vise, nije bilo problema.  :dontknow:

Evo tema: forum.mojskuter.com/index.php?topic=108747.0

challenbeen:
Dobio sam u trampi SC22 bez te grane, pa bi trebao nabavit i ja... al dobro, bitno da sad znam da ima i jeftinije!!
Moram i ja nabaviti, pomogućnosti i lim  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju