Tehnički kutak > Garaža

SR 50 R, wanna be Marof racer (update str.4)

<< < (15/22) > >>

giannelli:
Jos nema update-a na SR50R racer, cobra u spagu sto se tice ovog hobija. Cak sam i auspuh proda.

Ali zato Scarabeo 200ie uziva u laganom servisu.

Einhel IW 950 udarni odvijac je odradio posao. I ljepilo za matice.  :glasses9: MFRT  :frajer:

Novi valjcici, novi klizaci, novi remen, novo Motul ulje i filter za gumicama.  Filter zraka opran i ociscen. servis sve na 19.000km trenunto.
Na 14.000 je svijecica bila, no mislim da nije potreba prije 8000km prijedenih.

na sljedecem servisu kojeg planiram na 22-24.000
 svijecica - filter zraka, servis ovjesa, ulje u vilicama i nosac motora. Kocnice.
takodjer stelanje ventila je tu na nekih 24.000.
uzbudljivo   :dontknow: :drunken_smilie:

giannelli:
Znaci 08.06.2021 je napravljen prvi korak prema sastavljanju SR50R-ke.

S obzirom da sam u meduvremenu prodao neke dijelove sa originalne masine, uljna pumpa, kuplung i struja te jos sitnica… odlucio sam se potraziti novu masinu.

Skoro se odlucio kupiti na nevideno stari blok za 1500kn… kad na njuskalu naletim u svojoj zupaniji na masinu Hyper 2 Pro. Masina je sa novog runnera, ne znam koliko je presla no cini se uredno sve nikakva napuknuca ni slicno.

S obzirom da je cijena 400kn bila, a na masini se nalazi uljna pumpa, multivar 2000, bijeli feder, struja ma sve osim auspuha i karba. Prava prilika koju sam odmah zgrabio.

Sad ce ta masina dobiti nove lezajeve i pocinje sastavljanje.

Ideja je sloziti ovu makinju za registraciju a druge blokove cu sloziti na neki jaci base. Tako da za regu samo prestekam masine.

dario007:
Sta nije jednostavnije slozit elektronsku blokadu nego swapat masine?

luna500rr:
Zanimljivije je swapat, a i svak voli imat serijalu u šteku :dontknow:

giannelli:

--- Citat: dario007 - 09 Lipanj, 2021, 10:35:39 ---Sta nije jednostavnije slozit elektronsku blokadu nego swapat masine?

--- Kraj citata ---
Nisam imao nikad elektronsku blokadu i nemam pojma kako funkcionira.

Svida mi se ideja da cu imat dvije masine jer ako ne znam zasto jedna krepa imam rezervnu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju