Tehnički kutak > Garaža

SR 50 R, wanna be Marof racer (update str.4)

<< < (8/22) > >>

Zigas:
Zato mi je i čudno zašto bi zbog pinova mastijo.

Corector:

--- Citat: matija84m - 28 Ožujak, 2020, 18:29:31 ---Ovaj deblji dio nemoze uc u pomicnu polutku. Treba ga obrusit malo 0.5mm
Ja cak imam jedne toliko poderane pinove da idu u diteh polutku :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Koji si ti sreckovic :D

I ja sam se zajebai jer se ditech polutke vole izgleda pohabati, i dosta mi klapaji pinovi i mislim da mi zato baca mast vani iako sam 2x stavljao nove brisace, i mjerio nedavno promjere fiksne polutke od osovine 33.95m i unutarnji promjer brisaca 33mm, ali najvjerijatnijeje problem u tome sto nisam isao na neku minimalnu toleranciju tih pinova jer polutka na Runneru je bila jako dobra i nista nije klaparala.

Izmjeriti cu jednom prilikom sirinu kanala, pa cu svakako napraviti u knap te pinove.
Ako to ne uspije onda nosim pinove na tokarski da saznam vise u cemu je problem.

Rezime:
- ditech polutka na Runneru drzi bez greske, ona najmanje klapa jer je najmanje bila razvaljena kad sam je kupio
- nrg mc3, na njemu je dista klapala i briiem da sam se tu zajebao, trebao sam istavit deblje pinove, na njemu mi je od.ah pocelo bacat mast
- peza purejet, nakon godine dana negdje, pocela bacat mast i dista klapara, stavit cu deblje pinove

Jbg, nisam to ocekivao, ali izgurati cu do kraja da ne postane misterij.

matija84m:
Cini se da brisaci otvrdnu i pocnu propustat lagano.
Trebalo bi naci org brisace za diteh polutku. Nove naravno. Mozda bi onda bilo ok :dontknow:

Zigas:
Baš mu smetimo temu. Oprosti. Več sam negdje pisao. Imam brisače sa piaggio polutke (stare) i sve je suho. Trebate brisače stavit od piaggio premične polutke, jer su pravljeni za piaggio nepremični dijo.

A možda si samo pogrešno stavijo brisače. Izvadi i okreni jih. Veoma je važno kako se okrenu. Jednom sam na vile stavijo pogrešno i teklo je van. Izvadim i okrenem jih i još dnas sve suho.

giannelli:
puno korisnih informacija oko iste teme. tako obicno veliki projekti pocinju. a ja cu biti kao nasa vlada i obecati cu vam brda i doline, base i midrejs setupove, pomicne i nepomicne polutket.  :glasses2: :laughing7:

salu na stranu iako jestet zakrcili temu sa ditekom, hvala na informacijama. modovi ako ovo citate, ne brisite.

Javim kako je islo sa pinovima i na koju debljinu sam poturpio i kako se ponasa, polutka je skinuta sa ditetka sa 40.000km.

S obzirom da ovaj projekt nema neke vremenske rokove, mozda potrazim brisace iz dosade pa javim kataloški broj i je li se mogu naruciti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju