Tehnički kutak > Garaža
SR 50 R, wanna be Marof racer (update str.4)
Zigas:
30 minuta imaš rada sa tim pinovima.
giannelli:
Ma mislio sam se, mogao sam to jos danas napraviti, ali moram nesto i za sutra ostavitit. :toothy12:
ako to sutra ne napravim, usput mi je u ponedeljak svratit u frenda.
dario007:
--- Citat: giannelli - 28 Ožujak, 2020, 18:40:33 ---
--- Citat: matija84m - 28 Ožujak, 2020, 18:29:31 ---Ovaj deblji dio nemoze uc u pomicnu polutku. Treba ga obrusit malo 0.5mm
Ja cak imam jedne toliko poderane pinove da idu u diteh polutku :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
:glasses9: :laughing7:
to je dobro znati, znaci nije titan, ja cu gledat odnijet ih u prijatelja, on ima mali tokatrski u garazi mozda mi ih bude mogao sredit. a s obzirom na koronu, mislim da mi i jedan susjed ima tokarski u garazi... to cu provjeriti.
--- Kraj citata ---
Prije nego odes kod frenda ili tog tokara pitaj ih jel imaju keramicki noz za tokarski,sa drugim nozem ce to tesko potokarit.
Sumnjamo da Corectorova metoda nije dovoljno precizna i da mu zbog toga pusta mast iz polutki.Dacerovs i ja nismo imali te probleme.
matija84m:
Pa i ja sam odradio jedne pinove na smirgl i dobro funkcionira polutka. Moze se napravit dosta precizno.
giannelli:
--- Citat: dario007 - 28 Ožujak, 2020, 19:02:20 ---
--- Citat: giannelli - 28 Ožujak, 2020, 18:40:33 ---
--- Citat: matija84m - 28 Ožujak, 2020, 18:29:31 ---Ovaj deblji dio nemoze uc u pomicnu polutku. Treba ga obrusit malo 0.5mm
Ja cak imam jedne toliko poderane pinove da idu u diteh polutku :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
:glasses9: :laughing7:
to je dobro znati, znaci nije titan, ja cu gledat odnijet ih u prijatelja, on ima mali tokatrski u garazi mozda mi ih bude mogao sredit. a s obzirom na koronu, mislim da mi i jedan susjed ima tokarski u garazi... to cu provjeriti.
--- Kraj citata ---
Prije nego odes kod frenda ili tog tokara pitaj ih jel imaju keramicki noz za tokarski,sa drugim nozem ce to tesko potokarit.
Sumnjamo da Corectorova metoda nije dovoljno precizna i da mu zbog toga pusta mast iz polutki.Dacerovs i ja nismo imali te probleme.
--- Kraj citata ---
znaci ipak je jako tvrd materijal, jer ovo mala glodarica za drvo, doduse nisam ga ni vidio da radi nesto drugo osim aluminija.
radije onda na busilicu nego da ljudi spizde noz.
mjera je 5.5 ili 5.6 koja je potrebna, vidim da je Corector napisao 5,6.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju