Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Cro Dragster projekt

<< < (44/63) > >>

du_vlaho:
Zašto tu ne ubaciš bakreno koljeno od centralnog grijanja, koje ćeš uhvatiti dalje na karb sa crijevom? Samo pitam, jer smo brat i ja na tomosu čuda radili oko karburatora na takav način.  :)

Dragster 50:

--- Citat: du_vlaho - 31 Prosinac, 2022, 21:53:42 ---Zašto tu ne ubaciš bakreno koljeno od centralnog grijanja, koje ćeš uhvatiti dalje na karb sa crijevom? Samo pitam, jer smo brat i ja na tomosu čuda radili oko karburatora na takav način.  :)

--- Kraj citata ---
Takva glava🤷🏻‍♂️
Vizualno, jedva sam i gljivu progutao, a pogotovo još veće kemije. Karburator sa gljivom bi morao van rame, kod lijevog gazišta, a to mi je tragedija, radije bi ga vratio na 50cc. Igranje sa kombinacijom boja, i auspuh su neka granica koju mogu podnijeti kod promjene izgleda, za ostalo jednostavno nisam.
Jel' to zbog godina ili zbog toga što su mi najljepši u originalu, vjerojatno oboje?!

aragonY:
No hate, al previše se suzdržavaš od kvalitetnog fabriciranja stvari i pronalaženja rješenja van okvira OEM ili bolt-on aftermarket dijelova.. Ima potencijala da složiš kul projekt ali džaba kad ne želiš ništa taknuti ne bi li mu uzeo malo nevinosti.
To se tako ne radi. Ali još jednom kažem no hate.. na kraju krajeva, tvoj projekt i tvoje želje.
Sretno u daljnjem šarafanju  :icon_thumright:

Dragster 50:
Svjestan sam ja toga, zato uvijek i napišem da je do moje glave. Najsretniji bi bio kad bi i njegov auspuh bio na njemu, ali voziti 70 sa Yasuni R i serijskim, je nebo i zemlja. Taj karburator me toliko zakočio, da već kasnim sa projektom, jer sam svake godine već do 1.3. na cesti.
Često perem skuter, plastike pređem silikonskim/teflon sprejom. Nekad preko noći pokisne, i to je isto jedan od razloga zašto mi ne paše gljiva. Koliko mi služi kao hobi i zanimacija, toliko mi služi i za posao, jer auto vozim kad baš moram, zato mi treba nešto pouzdano.
Zbog situacije sa centralnom nogarom mi već pada na pamet preslagivanje na druge blokove, ali ću prvo pričekati dijelove.
Nikakva ljutnja, sve 5, bar si ti uvijek korektan, pogotovo kad treba pomoći sa savjetima. 👍🏻

Dragster 50:
Ajmo ponovo. Mašina jutros skinuta, eno je u gepeku dok ne uhvatim tokara, i vidim šta se pametno za centralnu nogaru može napraviti.

windows screenshots tool

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju