Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Cro Dragster projekt
v3kac:
Da radim sebi stavio bi pušku od grafitne bronce aka "mesinga" .
ti blokovi od aluminija su jako jako mekani po mom mišljenju jako je upitno kako bi se to sve ponjelo sa dugotrajnim vibracijama jel nebi pukao blok.
Do godine ili kad skineš motor dodaš mazalicu i biti češ jako dugo miran uz minimalan rikiz.
Dragster 50:
Danas odvojio malo više vremena za mozganje šta sa sajlama od čoka i gasa. Provlačio sa svih strana, ali riješenja nema. Ne znam za vas, ali meni se ovo ne sviđa, previše su slomljene i nategnute u neprirodnom položaju.
Možda mi je takav dan, ali mi sve više na pamet pada Dellorto 17.5 i od#ebat ovo, jer je izgleda stvarno jedina solucija izbacivanje karburatora sa filterom van rame. To nema šanse.
mic:
Mislim da bi duže sajle riješile problem
challenbeen:
--- Citat: mic - 13 Prosinac, 2022, 17:11:40 ---Mislim da bi duže sajle riješile problem
--- Kraj citata ---
Zapravo mu treba cjevasti luk kao što to ima Piaggio skuteri na 17,5 karbu... treba to pronaći
aragonY:
Da, baš sam to htio napisati. Probaj naci sajlu gasa od novijih piaggia i skines si cjevasti luk pod 90° pa premjestis na svoju sajlu i rijesio si problem. Ovako kako si trenutno postavio nije dobro, ali vidis to i sam..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju