Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Cro Dragster projekt

<< < (36/63) > >>

dario007:
Mesing ti je jako mekan,s tim ti se ne isplati gubiti vrijeme.

Rajberom prosiris rupu na najmanju mogucu mjeru,a da dobijes idealan krug.Kad to napravis uzmes mjere i napravis par stotih vecu piksu od rupe,ali od klasicnog celika,onda ces piksu ubaciti na toplo hladno i kad to napravis miran si godinama,pogotovo ako ces povremeno pospricat masti u spreju unutra.

Sad sam se sjetio da ti nisam onaj Polini distancer poslikao,budem kad do garaze odem...

zvonkec92:
Ak je klin 10mm nađi rajber 11mm prosiri rupu da je u stotu tocna i napravi na strugu novi klin na 11mm

Dragster 50:
Pokušat ću sve, samo da ne moram skidati mašinu. Da mi taj neki uložak izdrži sezonu, meni dosta, i tako svake godine rastavljam. Pokušat ću sa ovim što imam, ili naći slične aluminijske cijevi.

zvonkec92:
Ista stvar i mene ceka al ja imam neka komplicirana inzinjerska rjesenja pa nema smisla da ti sad o tome pricam, zbusi napravi veci klin i to je to, ovo sa mesingom nebu dugo trajalo

Dragster 50:
Jutros probao napraviti uloške, legnu oni lijepo, ali na kraju završe unutra i blokiraju "klin", probao sa listićima, ista stvar. E pa da mi ovakva glupost može zaustavit slaganje, baš za ne povjerovati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju